sexuell hälsa

Kommer jag någonsin att helt och hållet förlora min oskuld med min pojkvän?


sexuell hälsa Kommer jag någonsin att helt och hållet förlora min oskuld med min pojkvän?

Biblical Series I: Introduction to the Idea of God (Juli 2019).

Anonim

Fråga

När jag kom med min pojkvän var vi båda jungfru. Nu är vi båda redo att ha sex. Men varje gång vi försöker orsakar det mig mycket smärta. Vi kan bara klara oss att få omkring tre inches av hans penis inuti mig.

Min pojkvän är ganska stor; han är åtta inches lång och väldigt tjock. Jag har en ganska avslappnad attityd om sex och är inte rädd för det så jag tror inte att jag har vaginismus.

Vi spenderar alltid mycket tid på förspel och använder extra smörjmedel för att försöka göra det enklare för mig, men jag är orolig att vi aldrig kommer att kunna ha samlag.

Jag undrar också om jag är för liten för att "ta honom". Även om han ständigt säger till mig att det inte är någons fel och att han är nöjd med de andra sakerna som vi gör, känner jag mig som om det här är mitt misslyckande och jag börjar bli deprimerad för att inte vara en riktig flickvän för honom.

Svar

David skriver:

Massor av unga par har detta problem. Nästan alla övervinna det!

Vad du behöver göra är att gå till din lokala familjeplaneringsklinik eller Youth Advisory Clinic. Där kan du prata med en kvinnlig läkare och hon kan undersöka dig och ge dig råd om storleken på din vagina och om avslappning och smörjning.

Hon kan också ge dig råd om preventivmedel - som jag ber dig att använda hela tiden!

Christine tillägger:

Vänligen fortsätt inte att bekymra dig ensam om det finns mycket goda tjänster landsomfattande för personer i din ålder. Börja med att ringa Brook-hjälplinjen: 08000 185 023.

Eller se på deras hemsida: www.brook.org.uk - så kan du se om det finns en gren nära dig för att du ska se en läkare där.

Som David säger finns det också ett rikstäckande nätverk av familjeplaneringskliniker - och för att ta reda på var de är och få telefonrådgivning, kan du ringa Sexual Health Advisor Line: 08453 101334.

Snälla gå och få hjälp - och jag är säker på att sakerna kommer att förbättras.

Lycka till!

Med vänliga hälsningar

Dr David Delvin, GP, och Christine Webber, sex och relationer expert

Läkares Råd