behandling utomlands

Vad ska jag se upp för när jag väljer behandling utomlands?


behandling utomlands Vad ska jag se upp för när jag väljer behandling utomlands?
Anonim

Behandling utomlands är som så många andra saker i livet - om erbjudandet verkar för bra för att vara sant, så är det förmodligen det. Detta gäller en rad olika delar av din resa, från otroliga priser till orealistiska resultat. När det gäller privat hälso- och sjukvård, har ordet "caveat emptor" eller köpare akta sig, aldrig varit mer lämpligt. Det är upp till dig att grundligt undersöka din medicinska turism destination, din vårdgivare och din enskilda kirurg eller konsult. Innan du anmäler dig till ett medicinskt turistpaket måste du se till att du får rätt behandling, till bästa pris, med lägsta risk.

Här är några av de saker du bör se upp för.

  • Exceptionellt låga priser - många länder erbjuder privat sjukvård till betydligt lägre priser än Storbritannien. Men om ett pris är mycket lägre än den lokala tävlingen måste du ta reda på hur de kan erbjuda samma service för mindre, till exempel vad som utesluts från deras behandling som ingår av alla andra.
  • Oregistrerade kirurger och personal - även i världens mest avlägsna hörn, är medicinsk personal fortfarande övervakad av styrande organ, föreningar och nationella hälsoavdelningar. Kontrollera vilka registreringsstandarder som finns i ditt valda land och se till att alla som är involverade i din behandling är erkända av dessa grupper. Internationella föreningar är också en bra måttstock, men se till att medlemskapet är villkorat av standarder, inte bara för att betala en avgift.
  • Brist på kundreaktion - även om en klinik är helt ny, borde de fortfarande kunna ge dig referenser från de tidigare patienterna hos sina kirurger och konsulter. Titta på patienthistorier och vittnesmål från medicinska turister. Försök också hitta feedback på oberoende forum, eftersom dessa kommer att ge en balanserad bild och inte bara körsbär välj de bästa recensionerna.
  • Föråldrad utrustning och teknik - du borde undersöka din behandling eller procedur noga och se till att du vet vilken utrustning och teknik du vill ha din klinik.
  • Smal internationell inriktning - se till att din valda klinik har erfarenhet av besökare från Storbritannien. Vissa länder, särskilt de i Fjärran Östern som Sydkorea, specialiserar sig på hälsoturism från andra asiatiska länder och kan inte vara inriktade på brittiska besökare.
  • Olika prioriteringar - även med en klinik på det mest exotiska stället, bör fokusen alltid vara på din behandling först och främst. Om kliniken säljer fördelarna med destinationen eller tillhörande semester mer än själva behandlingen, borde detta ge upphov till bekymmer.
  • Brist på akutmottagning - naturligtvis har de flesta kliniker inte egna intensivvård eller höga beroendeenheter, men det borde finnas en nära i händelse av en nödsituation.

Vid slutet av dagen, om du är osäker på ett sjukhus eller klinik, fortsätt. Det finns tusentals kliniker över hela världen, så du borde aldrig behöva kompromissa eller gå in i din procedur med något mindre än fullständigt självförtroende.

Vill veta mer?

Vad är medicinsk turism?

Var kan jag gå till medicinsk behandling?

Är det billigare att åka utomlands för operation?

Var kan jag få ett offert för behandling utomlands?

Vilka är praktiska möjligheter att gå utomlands för behandling?

Vilka är riskerna med att åka utomlands för behandling?

Vilken försäkring behöver jag för behandling utomlands?

Vad ska jag tänka på när jag väljer ett medicinskt turistmål?

Vad kostar kostnaden för operation utomlands?

Hur kan jag kolla in ett sjukhus eller klinik utomlands?

Vad ska jag fråga sjukhuset eller kliniken utomlands?

Hur kan jag jämföra olika sjukhus och kliniker utomlands?

Vilka är de vanligaste medicinska turismfel?

Vad är en medicinsk turism facilitator eller byrå?

Vilka länder är populära för tandvårdsbehandling utomlands?

Vilka länder är populära för kosmetisk kirurgi utomlands?

Vilka länder är populära för överviktskirurgi utomlands?

Vilka länder är populära för infertilitetsbehandling utomlands?

Kommer NHS betala för min behandling utomlands?

Läkares Råd