sexuell hälsa

Tre år utan kön

sexuell hälsa Tre år utan kön
Anonim

Fråga

Jag har varit gift i mer än tre år. Min man och jag älskar varandra mycket, men vi har bara försökt att ha sex tre eller fyra gånger - som alla misslyckades.

Han har lyckats få erektion men har aldrig lyckats hålla det tillräckligt länge för att komma in i mig. Vi diskuterar aldrig denna fråga med varandra eftersom han blir väldigt upprörd och jag älskar honom så mycket att jag inte kan bära för att se honom olycklig.

Jag föreslog att vi gick och såg vår GP, men han visade inget intresse för denna idé.

Jag är så deprimerad att jag inte vet vad jag ska göra. Jag har aldrig diskuterat det här problemet med någon och vill inte diskutera det med min familj eller vänner.

Svar

Du och din man behöver illa hjälp nu. Jag föreslår att du börjar med att se en kvinnodoktor vid en familjeplaneringsklinik. Hon kommer att undersöka dig och kontrollera att allt är bra med din vagina. Då kommer hon att prata med dig om hur du och din man kan "hämta det".

Han har uppenbarligen problem med sin styrka - med andra ord hans förmåga att få (och upprätthålla) en erektion. Så han borde gå med dig till familjeplaneringskliniken.

Det kan vara svårt att få honom att göra detta, men snälla prova! Läkaren på kliniken kommer att kunna berätta för honom om de olika moderna behandlingarna som kan hjälpa honom att uppnå och upprätthålla erektion. Till exempel finns det nu fyra användbara mediciner som en kille kan ta till munnen för att få en bra, styv uppställning.

Din man ska också ha en kort fysisk kontroll från en läkare - för att försäkra sig om att han inte har någon sjukdom som hindrar honom från att bli upprätt.

Lycka till.

Med vänliga hälsningar

Dr David Delvin, GP

Läkares Råd