hudvård

Denna japanska lotion har en kultföljande på internet för att förvandla din hud


hudvård Denna japanska lotion har en kultföljande på internet för att förvandla din hud
Anonim

Lurk om Reddits hudbesatta forum i mer än fem sekunder, och du får se en produkt som nämns om och om igen, allmänt omgiven av hjärtan och oder och deklarationer av livsförändrande, skiftande kärlek: Hada Labo Gokujun Hyaluronic Lotion Moist, som är mindre som en lotion och mer som en super tunn, ultralätt vätska som sänker sig i huden för att fuktas djupt och lämnar det chockerande klumpigt och duggigt.

Och när jag säger chockerande menar jag chockerande. Eftersom jag som en torkad människa, som har en hudfärg som är förknippad med förälskad melba toast, har försökt bokstavligen varje enskilt "botemedel" för torr, uttorkad hud och de flesta av dem - inklusive lager av vaselin - gör knappt en skillnad i min hud. Så trots zillionerna och zillionerna av positiva recensioner på både Amazon och internet i stort var jag skeptisk när jag beställde £ 7-flaskan (som tog ungefär sex veckor att ta emot från Japan).

Formeln, som är inrymd i en flaska som är täckt på nästan noll engelska (så du måste lita på internet, om din lista med modersmål är begränsad till en, som min är) innehåller tre olika typer av hyaluronsyra som lockar och håll vatten som små magnetiserade svampar, gör allt du applicerar ovanpå (som dina vanliga serum och fuktgivare) en miljard gånger effektivare och hydratisering. Resultatet? Plumpade fina linjer, mjukade knölar och torra fläckar, en gladare hudbarriär och alldeles dystra, glödande, ljusstyrka.

Skriver en Reddit-användare, "Jag har dehydratiserad och torr hud som i grunden behöver konstant bastning, och eftersom jag har använt Hada Labo två gånger om dagen, har jag märkt en enorm förbättring ... Jag kan känna mitt stackars och ledsen ansikte som slurpar upp det" medan en annan användare på Amazon skriver (bara en av 600 femstjärniga recensioner, tänker på dig), "(Min hud) ser nu 10 år yngre ut. Jag kunde se resultat från första gången (och) efter några veckor, Jag kan inte ens tro att mina hudtillstånd har förbättrats så mycket utan någon ansträngning. "

Användaren fortsätter att förklara rätt och fel sätt att använda tonern, som är att massera den i lite fuktig hud, snarare än torr hud. Anledningen? Hyaluronsyra drar vatten i huden och håller det, så du vill ge det lite vatten att hålla fast vid. "Om du använder den på torr hud, kommer det att göra ditt ansikte se någonsin torrare, så glöm inte att vätta ditt ansikte först", skriver de.

När det gäller mig märkte jag att min vanligtvis torra, irriterad hud kändes betydligt mindre kliande och lugnare efter tre dagar morgon och nattanvändning, och de torra flingor som tenderar att krossa mig hela dagen på mitt ben-torra kontor var förvånansvärt MIA. Jag känner att lotionen lämnar min hud lite klibbig eller klibbig när jag använder för mycket, men känslan blir snabbt krossad när jag slår på min fuktkräm och primer. Övergripande, men jag är ärligt kär i denna lilla flaska lycka - och jag planerar att fortsätta slathering den på min hud.

KÖP NU

Från: Marie Claire USA

Läkares Råd