sexuell hälsa

Hon vill bara ha sex när hon är full

sexuell hälsa Hon vill bara ha sex när hon är full
Anonim

Fråga

Jag och min flickvän har haft problem med sex i flera år nu - även om vi har ett riktigt starkt förhållande.

Problemet är att dessa dagar, hon har väldigt liten kön. Det var inte alltid så. När vi först träffade varandra var kön riktigt bra, men den enda gången som hon verkligen känner det nu är när hon är full.

Enligt henne är problemet att hon inte kan känna något. Vi har försökt gå på semester och alla andra saker, med liten framgång.

När vi har varit ute och hon har haft en drink känner hon sig sexig och verkar verkligen njuta av samlag. Men hon kommer aldrig på mig.

Dessutom finner hon sex ganska obekväma när hon är nykter och har aldrig riktigt haft orgasm. Det största problemet för mig är att göra henne på - vilket bara är omöjligt i minut. Kan det vara ett hormon obalans eller stress? Hon har verkligen mycket stress på jobbet.

Allt hon gillar att göra idag är att krama upp till mig i sängen.

Svar

David skriver:

Nej, det är inte troligt att det blir en obalans i hormonet.

Hon hade tre mycket vanliga problem:

  • Brist på intresse.
  • Oförmåga att nå orgasm
  • Obehag på samlag.

För att sortera dessa tre saker måste hon se en specialutbildad kvinnodoktor på en familjeplaneringsklinik, och du borde gå med henne. Dokumentet kommer att undersöka henne och hjälpa henne att ta reda på varför allt detta händer. Om du har problem med att hitta en lämplig läkare, ring till Familjeplaneringsföreningen "Contraceptive Helpline" på: 0845 3101334.

Lycka till er båda

Christine tillägger:

Kan jag bara tillägga att din flickvän kan ha förlorat intresse för att hon inte kan orgasm. Detta är ganska vanligt. Hon kan gärna ha nytta av att läsa en utmärkt bok av Rachel Swift som heter: "Kvinna nöje - eller hur man har en orgasm så ofta du vill". Det publiceras av Pan.

Hon kan också finna det bra att få tag på en video på kvinnlig orgasm. Det finns en gjord av den amerikanska sexologen Betty Dodson. Det kallas "självloving". Jag rekommenderar det starkt.

Du kan också finna det bra att kontakta någon för sexterapi, till exempel din läkare eller en supportorganisation.

Hoppas det här hjälper.

Med vänliga hälsningar

Dr David Delvin, GP, och Christine Webber, sex och relationer expert

Läkares Råd