sexuell hälsa

Hon är självmedveten om sina små bröst

sexuell hälsa Hon är självmedveten om sina små bröst
Anonim

Fråga

Jag har ett mycket bra förhållande med min fru. Jag bryr mig mycket djupt om henne.

Vårt sexuella förhållande är underbart ömt och vackert. Ett par gånger under den senaste månaden eller så har hon frågat mig om hon tyckte att hennes bröst var för litet. Jag sa till henne att jag trodde att hennes bröst är vackra. Jag sa det om och om igen.

Jag tycker att hon är den vackraste kvinnan jag har varit med, men hon är fortfarande mycket självmedveten om hennes bröst.

Hur kan jag hjälpa henne att må bättre om sina bröst? Jag vet att hon i sista hand måste tro på det själv, det spelar ingen roll vad jag gör eller säger men det finns några saker jag kan göra för att hjälpa henne med det här och finns det saker jag inte vill säga att det kan göra Hon känner sig värre.

Svar

David skriver:

Du gör det rätta med att komplimangera henne på hennes bröst. Fortsätt göra det! Det är svårt för en man att inse hur otillräckligt många kvinnor känner sig om sina bröst. Det gäller helt klart din fru.

Så snälla uppmärksamma hennes bröst - släcka det, kyss det, vila huvudet på det - och lick och suckar naturligtvis hennes bröstvårtor. Christine har också några förslag ...

Christine tillägger:

Jag håller med om att det du gör ska vara en stor hjälp till din fru. Men hon behöver känna och tro på sig själv att hennes bröst är okej, och för tillfället tar hon inte ombord.

En hypnoterapeut kan hjälpa henne att förbättra sitt självkänsla, så att hon kommer att älska sig och hennes kropp bättre. Vissa kvinnor i hypnoterapi har - jag har fått veta - varit kända att faktiskt öka bröststorleken efter hypnos, men jag har inte sett det här för mig själv.

Om du tycker att det här skulle vara användbart för dig, kontakta National Council for Hypnotherapy på www.hypnotherapists.org.uk

Med vänliga hälsningar

Dr David Delvin, GP, och Christine Webber, sex och relationer expert

Läkares Råd