sexuell hälsa

Kön med kvinnor är överskattade

sexuell hälsa Kön med kvinnor är överskattade
Anonim

Fråga

Jag är 24 år gammal. Jag tycker att det är väldigt svårt att njuta av sex med någon annan. Jag har onanerat mig sedan jag var ca 12, och jag förlorade inte min oskuld tills jag var 20 år.

Jag har haft ett par sexuella partners, men inte i ett långsiktigt förhållande. Mitt problem är att jag njuter av onani långt mer än samlag.

Jag tycker att samlag verkar främst ge glädje till kvinnan. De starkaste orgasmer jag har haft har varit under onanering. Jag är orolig för att jag kanske har blivit så van att njuta av mig själv att jag aldrig kommer att kunna njuta av sex med kvinnor.

Intercourse med tjejer gör mig besviken. Med så många människor som händer om sex och hur bra det är är jag den enda som tror att det är alltför överskattat? Jag vet att det inte är ovanligt att kvinnor föredrar onanera. Jag känner mig typ av "utelämnad".

Svar

Du behöver lite ansikte mot ansikte rådgivning för att få dig sorterad ut. Jag skulle rekommendera Brook Advisory Service för unga människor. Börja med att ringa sin hjälplinje på: 08000 185023.

Onani kan verkligen ge mycket intensiva känslor eftersom du har så exakt kontroll över fingertrycket och hastigheten.

Men de flesta män växer för att mycket föredra sex med en partner. Du har verkligen inte haft mycket erfarenhet av kvinnor, men när du är i ett långsiktigt förhållande med en entusiastisk och hjälpsam partner kommer du säkert att finna att du njuter av en rasande ömsesidig sexuell session som är mycket mer än onani.

Du borde också diskutera med någon möjligheten att du kan vara gay. Har du tänkt på det här?

Se vad Brook Advisory Service har att säga.

Lycka till.

Med vänliga hälsningar

Dr David Delvin, GP

Läkares Råd