sexuell hälsa

En sexstudie har avslöjat vad män och kvinnor verkligen vill ha i sovrummet


sexuell hälsa En sexstudie har avslöjat vad män och kvinnor verkligen vill ha i sovrummet

Minecraft SEX MOD (Juli 2019).

Anonim

Många antar att majoriteten av sexuella fantasier tenderar att kretsa kring kinkigare önskningar, men en ny studie avslöjar att detta inte kan vara fallet. Enligt forskning från Indiana University School of Public Health, önskar män och kvinnor den mer tillgivna kyssningen och cuddling över NSFW sexuellt beteende.

I en myth-busting studie visade frågeformuläret att majoriteten av deltagarna var strax efter en viss solid kärlek och romantik. Cirka 80% visade att de regelbundet onanerar och har muntligt och vaginalt sex. Intressant sagt, 43% av män rapporterade injektivt analsex och 37% av kvinnors mottagande analsex.

Andra vanliga rapporterade sexuella beteenden inkluderade bär underkläder och underkläder, och skickar / tar emot nakna bilder.

Enligt IFL-vetenskapen frågade undersökningen Sexual Exploration in America Study 2000 män och kvinnor frågor om vilka sexhandlingar (från en lista på 30) respondenterna hade försökt tidigare och bedömt överklagandet av 50 sexhandlingar.

Forskarna tillade att, även om många rapporterade sexhandlingar som tilltalande, menade det inte att de deltog i dessa handlingar ofta. Många av deltagarna hade också en mängd olika sexuella beteenden.

Debby Herbenick, professor och ledande författare på studien sa:

"I motsats till vissa stereotyper är de mest tilltalande beteenden, även för män, romantiska och tillgivna beteenden

.

Dessa inkluderar att kyssa oftare under sex, krama och säga söta / romantiska saker under kön, vilket gör att rummet känns romantiskt som förberedelse för sex, och så vidare. "

Tillade hon:

"Dessa data markerar möjligheter för par att prata mer öppet med varandra om deras sexuella önskningar och intressen

.

Tillsammans kan de hitta nya sätt att vara romantiska eller sexuella med varandra, vilket förbättrar både deras sexuella tillfredsställelse och relationen lycka. "

Även om det här är en amerikansk studie, är den förstklassiga forskningen intressant eftersom den ger insikt om vuxens sexuellt beteende.

Tid för någon gammaldags kyssning och kramning ikväll?

Papperet publicerades i PLOS One .

Läkares Råd