sexuell hälsa

Kön ger henne en infektion


sexuell hälsa Kön ger henne en infektion
Anonim

Fråga

Under de senaste fyra åren har jag varit i en relation med en underbar kvinna. Vi har haft våra svåra tider, men vi verkar alltid arbeta ut.

Det finns emellertid en sak som alltid plågar oss. Min flickvän har bara haft två andra sexpartner före mig. Den första var en engångsåtgärd, och hon gifte sig med nästa man.

Hon var trogen mot honom i åtta år, och sedan skilde hon honom. Kort efter samlades vi, och vi har varit tillsammans sedan.

Jag hade många sexpartner tidigare men jag har testats för sexuellt överförbar sjukdom och jag har även testat min flickvän bara för att se till att vi inte har någonting.

Det problem som vi har är att när vi har sex, om jag når orgasm inuti henne eller drar ut i sista minuten, får hon någon form av infektion.

Ibland är det en jästinfektion; Ibland är det en bakteriell infektion. Hon får behandling, och mestadels måste hon använda behandlingen två gånger innan den går bort.

Sedan har vi sex, och bara en vecka senare får hon en annan infektion. Vad gör vi fel?

Vi kan inte leva så här. Vi älskar båda sex, men för att hon ständigt har smärta när vi har det, eller har någon form av kräm i henne eller känner sig smutsig.

Detta orsakar en stor belastning på oss båda, och vi börjar sakna den närhet som bara ett verkligt nära par borde ha. Vad är fel? Är hon allergisk mot min sperma? Har jag en sjukdom?

Jag har tagit bakteriepiller samtidigt som hon gjorde det. Jag har satt på jästinfektionskräm och använt den i en vecka. Jag är väldigt ren och försöker alltid hålla mig ren. Får vi en dålig diagnos?

Svar

Det låter inte som om denna fråga har blivit fullständigt undersökt - vilket skulle kräva ett batteri av test. Den enda platsen där detta kan göras är en klinisk genitourinary medicine (GUM) klinik, och det är där jag tror att du ska gå båda så snart som möjligt.

Från vad du säger verkar det troligt att problemet verkligen är en vaginal infektion. Möjligen passerar de två av dig fram och tillbaka i "ping-pong" mode.

Även om kvinnor kan vara allergiska mot en mans sperma, tror jag inte att allergi är det troliga svaret här. Se dock att GUM-kliniken säger.

Jag önskar er båda mycket lycka till att få detta sorterat ut.

Med vänliga hälsningar

Dr David Delvin, GP

Läkares Råd