sexuell hälsa

Problem att uppnå penetration


sexuell hälsa Problem att uppnå penetration

What's the Deepest Hole We Can Possibly Dig? (Juli 2019).

Anonim

Fråga

Jag är änka, och tills jag nyligen träffade min nya partner, hade jag inte haft sex i två år, jag har nu sett honom i tre månader. Han är en stor man. Han är både lång och överviktig, och hans penis är tjock.

Vi har problem med att uppnå penetration, och behöver några förslag på bästa positioner.

Vi blir frustrerade och vill att den här frågan ska lösa. Jag har inte haft detta speciella problem eftersom jag var jungfru.

Svar

Jag förstår att du bara är 34, så jag antar att du inte finns någonstans nära klimakteriet - och är därför inte i torrhet på grund av brist på hormoner.

Ändå behöver du använda smörjmedel med denna kille. Sprid det liberalt över honom - och inom och utanför dig. Bra smörjmedel inkluderar flytande silke, Eros och Senselle. Också det finns naturligtvis KY Jelly, som är lättillgängligt hos någon kemist.

Du måste också ha mycket förspel innan han försöker penetrera. Det här är inte bara att stimulera dina egna juicer, men också för att hjälpa din vagina att slappna av, bredda och förlänga.

Vanligtvis är det bästa i dina nuvarande omständigheter att börja med en "kvinnlig överlägsen" position - där du kramar ner mot honom och gradvis sänker dig på honom. På det sättet kontrollerar du allt inklusive penetrationsdjupet.

Om det behövs kan du få mycket mer hjälp från en familjeplaneringsklinik - där det finns kvinnliga läkare som är specialutbildade för att hantera detta problem.

Lycka till!

Med vänliga hälsningar

Dr David Delvin, GP

Läkares Råd