sexuell hälsa

Penetration ger inte min tjej tillräckligt med stimulans


sexuell hälsa Penetration ger inte min tjej tillräckligt med stimulans
Anonim

Fråga

Min flickvän har aldrig blivit mycket upphetsad eller "kommer" under penetrationen. Hon kan fysiskt känna mig där, men får ingen stor stimulans av det. Hon kan känna klitoris stimulering och kan orgasm genom den.

Jag har aldrig hört talas om någon annan som lider av detta.

Det andra är att hon hade blåsor under de första månaderna av vårt förhållande, men de senaste två månaderna har inte haft några symtom eller något, men hon är fortfarande på antibiotika. Kunde detta ha något att göra med problemet?

Denna verksamhet sakta söndrar oss och skiljer henne mycket frustrerad, och jag är inte säker på vad jag ska försöka. Vi har provat olika positioner och dildo.

Svar

David skriver:

Jag tror att du kanske inte är förtrogen med hur kvinnorna arbetar.

De flesta kvinnor kan bara nå orgasm om klitoris stimuleras. Mere penetration kommer INTE att göra det för dem - i motsats till vad du tycker.

Det är emellertid sant att majoriteten av kvinnorna faktiskt gillar penetration - om de har blivit ordentligt uppvuxna och väl smurt.

Christine tillägger:

Det låter inte som om din flickvän verkligen ogillar att penetrera. Det verkar bara som om det är litet för henne själv.

Som David har förklarat ovan är detta sant för många kvinnor. Faktum är att när vi har forskat på våra olika böcker om sex, vet vi att kvinnor säger saker som vi tycker om: "Du kan köra en lastbil upp i min skede och det skulle ändå inte ge mig något nöje."

Eller: "Min man tror att om han fortsätter humping bort måste jag känna något. Han kunde göra det hela dagen och det skulle inte göra mig om inte han stimulerade min klitoris också. "

Få bilden?

Många kvinnor njuter verkligen av penetration för känslan av fullhet som ger dem. Andra som att de är kopplade till mannen de älskar och det ger dem en stor känslomässig glädje. Och visserligen finns det en minoritet kvinnor som bara kan klara sig genom samlag - men jag har alltid troddat att de kan vara kvinnor som har ett kortare utrymme mellan deras klitoris och deras vaginala öppning än resten av oss. Men som jag inte har kunnat undersöka tusentals och tusentals kvinnor har jag aldrig kunnat testa teorin.

Jag hoppas att det vi har sagt har lugnat er båda. Om det inte har det, om din flickvän är under 25 år, kan du två få hjälp från en av Brook klinikerna. Ring 08000 185 023 för att hitta var din närmaste är. Alternativt kan ett besök hos din närmaste familjeplaneringsklinik sätta dig i vila.

Lycka till!

Med vänliga hälsningar

Dr David Delvin, GP, och Christine Webber, sex och relationer expert

Läkares Råd