välbefinnande

Patienternas kamp för att få tillgång till mentala hälsokristjänster "

välbefinnande Patienternas kamp för att få tillgång till mentala hälsokristjänster "
Anonim

England har några utmärkta exempel på krishantering för personer med brådskande psykiska problem, men tjänster är ofta otillgängliga, en ny rapport föreslår.

Mental hälsa välgörenhet Mind ifrågasatte hundratals patienter och yrkesverksamma om deras erfarenheter av inpatient sjukhus och gemenskap kris lag.

Forskare fann att många människor kämpar för att få den akutbehandling de behöver, med problem som personalproblem, vårdmiljöer av dålig kvalitet och otillräcklig behandling för att hjälpa människor att återhämta sig.

Mind Chief Executive Paul Farmer sade att människor helt enkelt vill kunna få behandling när de behöver det, terapeutiska sjukhusmiljöer, personlig säkerhet, någon att prata med och något att göra medan de behandlas.

"Men vår undersökning fann att långt ifrån att få det omedelbara svaret på 24-7 som vi förväntar oss av fysiska hälsofarliga situationer, kan människor som upplever psykiska hälsofrågor stå inför lång väntan, vård av dålig kvalitet och i vissa fall inte ha tillgång till hjälp alls. "avslöjade han.

Omsorgstjänstminister Paul Burstow sa att rapporten hade avslöjat "dålig och oacceptabel" vård.

Läkares Råd