välbefinnande

Obama: Tiden för samtal om hälsoreformen är över


välbefinnande Obama: Tiden för samtal om hälsoreformen är över

Michelle Obama 'Angry Black Woman' Smear (Juli 2019).

Anonim

USA: s president Barack Obama har sagt "tid för prata är över" på sina avgörande planer för att se över landets hälsovårdssystem.

Talar till en folkmassa i Missouri, sade Obama att det var dags för kongressen att rösta om hans planerade vårdplaner, vilket skulle se en miljon dollar nationell hälsovård introducerad i världens rikaste nation.

I Washington sade presidentens hälsosekreterare Kathleen Sebelius att sjukförsäkringsgrupper måste göra hälsovården billigare. Hon tillade att försäkringsgivarna skulle "ge upp lite av sina vinster" för att göra premierna mer överkomliga.

Presidenten hoppades att stödja sina planer i Missouri och sade: "Tiden att prata är över. Det är dags att rösta.

"Jag vet inte om politiken, men jag vet att det är rätt sak att göra, och det är därför jag kämpar så svårt för att få det gjort."

Presidentens reformer har haft en blandad mottagning, med republikaner som motståndskraftigt motsätter sig dem som "socialism".

Presidenten har varit på en tuff veckolång kampanj för att säkra viktiga röster i kongressen om sin vårdplan innan han lämnar en resa till Indonesien och Australien.

Läkares Råd