sexuell hälsa

Min fru kommer inte att ha fetisch kläder


sexuell hälsa Min fru kommer inte att ha fetisch kläder

Fetish Fantasy - Stativ till sexgungor (Juli 2019).

Anonim

Fråga

Vi har varit gifta i två år och älskar varandra. Vi har ett barn på vägen. Jag är fullt medveten om att min fru sexuell körning kan minska under denna period och jag har inget problem med det.

Vi har ett mycket aktivt sexuellt förhållande under normala omständigheter.

Under vårt första år kände vi oss mycket bekväma med varandra och diskuterade fantasier. Hon gick med på att bli involverad i min, som var fetischkläder. Vi köpte några föremål av sådana kläder.

Hon sa att detta var allt till min fördel eftersom kläderna inte gjorde något för henne sexuellt. Allt var satt, men förstört av det faktum att kläderna inte passade henne. Följaktligen hände ingenting.

Sedan dess har hon inte nämnt min fantasi igen. Jag har inte haft modet att ta upp ämnet. Nu är jag inte säker på vad jag ska göra. Jag fantaserar om detta hela tiden och samtidigt som det inte påverkar vårt förhållande ändå fruktar jag att det kan göra det.

Tidigare hade hon nämnt att hon inte ville klä sig för sexuella relationer.

Med allt detta i åtanke är jag inte säker på om jag ska närma mig henne igen om detta ämne eller bara hålla tyst.

Svar

David skriver:

Jag tror inte att graviditet är rätt tid att börja introducera fetischartiklar. Kanske kan din partner känna sig mer som den när hon är återhämtad från födseln.

Hur märkligt att ditt köp av fetischkläder gick så katastrofalt fel. Jag kan inte undra om din partner lyckades "organisera" saker så att kläderna inte passade henne.

I det långa loppet tror jag att ditt enda hopp är att få dig att diskutera detta med din fru. Se om hon åtminstone var villig att tillåta en fetischkläder.

Men om du förväntar dig att hon någonsin ska bli väldigt entusiastisk om dina fetischkläder, måste jag säga att jag tycker att det är mycket osannolikt. Förlåt.

Christine tillägger:

I dessa situationer kan man ofta nå en kompromiss - ett slags avvägning. Men som David säger är graviditet inte dags att försöka.

Men det kan väl vara en dag, om du gräver tillräckligt djupt, kommer du att upptäcka att din partner har egna fantasier som hon aldrig ägt till.

Försök erbjuda att göra vad hon gillar i sängen. Om du hittar något som verkligen sätter på henne och hon har en bra tid, kommer hon mycket mer sannolikt att erbjuda dig en session där du ringer på skotten.

Jag tror också att de två av dig kanske bättre köper leksaker eller kläder via postorder, vilket är mindre pinsamt.

Med vänliga hälsningar

Dr David Delvin, GP, och Christine Webber, sex och relationer expert

Läkares Råd