sexuell hälsa

Min fru kommer inte ge mig handlättnad


sexuell hälsa Min fru kommer inte ge mig handlättnad
Anonim

Fråga

Min fru (vem är 49) och jag älskar varandra dyrt - men hon har en lägre önskan om penetrerande sex än mig. Vi älskar om två gånger i månaden. Det här beror delvis på att hon känner smärta under samlag.

Så jag har en högre sexdrivning. Och jag har berättat för henne att jag också älskar henne att få mig till climax för hand - vilket ger mig stor tillfredsställelse och innebär att jag inte skadar henne.

Problemet är att hon säger att hon inte kommer att lätta mig för hand eftersom hon inte gillar det och det ger henne inget nöje. Hon berättar för mig att de flesta kvinnor hatar "hantera" mäns penis. Vid tillfällen (när hon argumenterar) berättar hon att jag ska gå och få den på annat håll!

Vad kan jag göra för att hjälpa till med situationen?

Svar

David skriver:

Tja, det finns flera väldigt viktiga punkter här:

  • Smärta som förekommer under samlag är inte normalt och behöver medicinsk utredning och behandling.
  • Din fru är helt fel att säga att de flesta kvinnor hatar att hantera penis. En sådan syn är mycket sällsynt idag - många kvinnor tycker verkligen om att hantera det och ser vad deras "ansträngningar" kan göra för en man.
  • Tanken att "åka någon annanstans" för kön är inte en bra - och kommer nästan säkert att leda till stora problem i ditt äktenskap. Faktum är att jag tror att ditt förhållande redan finns i vissa svårigheter.

Enligt min åsikt behöver de två av dig omedelbart rådgivning för att hjälpa dig att räkna ut denna muddle. Över till Christine ...

Christine tillägger:

För det första håller jag med om att undersöka smärtan på samlag. Det här är viktigt.

Jag håller också med om att de flesta kvinnor är glada att hantera deras killar penis.

Så varför finns det ett problem i ditt hus? Tja, du säger att du har mer aptit för sex än din fru gör. Detta är inte en ovanlig situation efter 21 år i ett förhållande - vilket är jag förstår hur länge du har varit tillsammans.

Låter som om ditt sexliv kan ha blivit lite rutinmässigt eller förutsägbart. Och uppriktigt sett behöver kvinnor mycket hjärnstimulans sexuellt - om de ska vara i rätt humör för att få allt från sina könsorgan.

Ofta är kvinnor helt väl i stånd att väckas och verkligen ha orgasmer, men deras sinnen är avstängda. De är uttråkade. Eller trött på samma gamla rutin.

Så vad kan du göra? Tja, kanske borde du fråga henne vad hon känner vägen framåt borde vara. Det här skulle vara ganska seriöst konversation att ha, och jag tror att du borde ha det när du är både avslappnad och inte sannolikt att bli avbruten. Ofta är det som att ge en partner ett handarbete lite mindre om hon får något också.

Det här kan vara något sexuellt - som en anständig vibrator eller annan sexleksak, eller chansen att ringa skotten nästa gång du älskar dig, eller möjlighet att fantasera tillsammans. Likaså kan det vara något annat som kommer att hänga upp förhållandet. Hon kan säga att hon skulle vilja ha mer uppmärksamhet utbetalt henne ur sovrummet. Hon kanske vill åka på fler helgdagar eller att bli uttagen mer. Eller kanske skulle hon tycka att de två av dig ska bli skickare eller att prata mer allmänt.

I ett nötskal är faktumet att könet ofta kommer rätt när eventuella besvikelser eller förbittringar i förhållandet strykas ut.

Självklart säger du att du både älskar varandra mycket, och jag tvivlar inte på det, men det betyder inte att allt som händer mellan dig, glädjer din fru.

Jag hoppas det ger dig några idéer om hur man löser problemet. Om de två av er överens om att någon slags relativ rådgivning är vägen framåt, är mitt bästa förslag att du börjar med Relate.

Lycka till er båda.

Med vänliga hälsningar

Dr David Delvin, GP, och Christine Webber, sex och relationer expert

Läkares Råd