sexuell hälsa

Min fru och jag fantasera mycket

sexuell hälsa Min fru och jag fantasera mycket
Anonim

Fråga

Vi är nyligen gift par. Jag är 26 och min fru är 22. Vi har ett mycket bra sexliv och tycker om det väldigt mycket. Vi njuter av massor av fantasier tillsammans.

Jag har läst böcker som säger fantasiserande under kärleksframställning är ofarligt. Men senast blir jag lite orolig över det. Jag tycker att det är "för mycket" och kan göra oss båda förbi i framtiden och kan skada vårt förhållande. Kan du snälla ge råd?

Båda oss använder mycket smutsiga ord medan vi gör sex (utan gränser); vi fantaserar tillsammans att vi älskar vår favorit hjälte / hjältinna och tar deras namn under kön. Hon samarbetar också mycket i detta.

Jag ber min fru att uppträda och prata som en billig prostituerad som jag har plockat från vägen; vi fantaserar ibland vi verkar i en porrfilm och gör kärlek - det blir väldigt otäckt och fortfarande nästare.

Ska vi stoppa alla dessa aktiviteter? Men jag älskar variation i att älska. Vänligen ge mig några råd.

Svar

David skriver:

Ja, fantasi är vanligtvis ganska ofarlig - förutsatt att du inte börjar sätta den i verklighet.

Problem uppstår emellertid om:

  • Du behöver alltid en viss fantasi för att gå av.
  • Dina fantasier vänder sig till destruktiva och skadliga aktiviteter.

Du verkar inte vara "hooked" på någon speciell fantasi. Men låt oss titta på dina scenarier i sin tur.

  • Fantasy One (använder oförskämda ord): Det här är inte en fantasi är det? Hur som helst, så länge du är båda nöjd med det, är det ofarligt.
  • Fantasy Two (hjältar och hjältar): En hel del par fantaserar om film / tv-idoler. Återigen, om ni båda gillar att göra det, ser jag inte att det finns ett problem.
  • Fantasi Tre (prostitution): Jag är bara lite oroad över det faktum att du pratar om en "billig, vägarna" prostituerad; Det här kan vara ganska nedslående, och jag undrar om din fru verkligen är nöjd med det.
  • Fantasi Fyra (vara i en oförskämd film): Om inget äckligt händer här, och du är båda överens om allt, är det svårt att se ett stort problem.

Det är dock uppenbart från din kommentar om saker som blir nästare att allt inte är bra med dina ömsesidiga fantasier, och att det finns något som har gått fel och störa en eller båda av er. Låt oss fråga Christines råd.

Christine tillägger:

Jag håller med allt David har sagt. Det verkar för mig att båda av er lite bekymrade över var dessa fantasier tar dig.

Det är självklart att fantasier aldrig bör omvandlas till faktum. Det är ett recept på katastrof.

Också det jag tycker är att du antingen ska ta med några helt olika fantasier - ganska underbara med utomhus scener, romantiska stämningar etc - eller försök att älska att göra utan fantasi alls från tid till annan.

Jag känner att du eller båda båda plötsligt kunde drabbas av fantasierna som serveras så regelbundet. Och du kanske tycker att de är kryddiga, trots att de är, de har blivit så tråkiga som sex med nattkläder på, med lamporna ute.

Variety är namnet på spelet. Och jag tror att du ska dra tillbaka från otäcka fantasier - eller åtminstone njuta av dem mindre ofta - och kom ihåg att sex i bästa fall handlar om skönhet, omsorg och kärlek.

Om du känner dig orolig för en otäck sida från dig - och du känner att det här på något sätt genomtränger resten av ditt liv och inte bara dina fantasier - kanske du vill diskutera med din GP om han kanske hänvisar dig till rådgivning.

Med vänliga hälsningar

Dr David Delvin, GP och Christine Webber, kön och relationer expert

Läkares Råd