sexuell hälsa

Min penis är öm och svullnad efter kön


sexuell hälsa Min penis är öm och svullnad efter kön

What Happens to Your Body While You Are Having Sex? (Juli 2019).

Anonim

Fråga

Efter kön är min penis ganska obekväm, lite öm, lite svullnad och lite missfärgad (liknar en kall öm). Detta underlättar efter några timmar, men då kommer klåda.

Om du kliar det blir det bara värre och det finns en rättvis bit av torr hud under förhuden.

Nu har jag varit på GUM-kliniken ungefär sex gånger nu och de säger bara "det är eksem, inget att oroa sig för, hejdå!".

Nu inser jag att de sopas av fötterna och det finns mycket mer brådskande fall att ta hand om, men det finns säkert något som kan göras?

Ingen kommer att hjälpa mig och för att vara ärlig jag verkligen inte vet var annat ska vända. Jag kan inte sova ordentligt på grund av den konstanta klåda.

Jag kan inte ha sex eftersom det gör ont och jag vill inte göra det värre än det är redan (även när jag har haft sex är det alltid med kondom).

Jag börjar till och med överväga att byta tron, så att jag kan få en omskärelse, trots hur smärtsamt det blir. Även då inser jag att det inte kommer att lösa problemet helt, men jag vet att det kliar mindre när förhuden är tillbaka.

Svar

Tja, om jag inte hade läst den andra delen av din questin skulle jag ha sagt "gå till en GUM-klinik - de är experterna".

Men du har varit i ett. Jag är ledsen att du inte var nöjd med vad de föreslog, så det uppenbara är att gå till en annan GUM-klinik och få en andra åsikt.

Om det är eksem, så finns det alla möjliga olika hudapplikationer som de kan ordinera. Jag är säker på att de kommer att utesluta alternativa diagnoser, såsom svampinfektion och psoriasis.

Med vänliga hälsningar

Dr David Delvin, GP

Läkares Råd