sexuell hälsa

Min flickvän vill att jag ska passera urin

sexuell hälsa Min flickvän vill att jag ska passera urin
Anonim

Fråga

Jag är ledsen om den här frågan blir galen, men min flickvän har bestämt mig för att prova analsex med mig. Vi tänker läsa en bok om det först för att göra upplevelsen så trevlig och säker som möjligt.

Men jag har en fråga, som jag inte förväntar mig kommer att besvaras i någon bok.

Hon har sagt till mig att hon också vill att jag ska sätta in min penis i hennes anus och sedan urinera. Så länge jag ger henne en enema när upplevelsen är över, är det säkert för mig att tillfredsställa hennes riktigt ovanliga förfrågan?

Tack. Jag skulle känna mig oförmögen att fråga en sådan fråga till någon vårdpersonal personligen.

Svar

Första varningen: Under 2006 var "bottenkön" mellan en kvinna och en man - som brukade vara ett brott - lagligt i England. Jag vet emellertid inte var i världen du bor, och det kan vara att analsex fortfarande är olagligt i ditt land. Jag råder dig att ta reda på - så att du inte landar i fängelse.

Jag skulle absolut inte rekommendera att urinera inuti din flickvän - även om du kunde klara det med en erektion, vilket är extremt tveksamt.

Tanken att ge henne en enema efteråt är verkligen ovanligt. Ingen patient har någonsin frågat mig om en sådan sak - hittills!

Är du säker på att det här är vad hon vill att du ska göra? Eller är det här en egen fantasi?

Med vänliga hälsningar

Dr David Delvin, GP

Läkares Råd