sexuell hälsa

Min flickvän är 30 och har haft mer än 20 älskare


sexuell hälsa Min flickvän är 30 och har haft mer än 20 älskare

Twisted: The Untold Story of a Royal Vizier (Whole Show) (Juli 2019).

Anonim

Fråga

Jag har svårt att hantera min nuvarande flickväns sexuella historia. Hon är 30 år och har haft över 20 älskare - åtminstone dubbelt så mycket som mina tidigare flickvänner.

Hon berättade nyligen för mig att de flesta var en nattstativ och att hon och vänner brukade gå till barer som letade efter sex.

Trots att jag har haft nästan lika många älskare, kan jag inte tänka på att hon sover med alla dessa män ur mitt huvud. Jag vet att det är hyfsat och jag tror inte att hon har gjort något fel, men jag kan inte hjälpa till att få en illamående fjärilar att känna när jag tänker på det.

Svar

David skriver:

Tja, jag är rädd att vi inte kan göra hjärnkirurgi på dig, så att du ändrar dina mentala inställningar helt! Du har dock möjlighet att logiskt tänka på situationen.

Den här unga kvinnan har haft ungefär samma antal sexpartner som du har. Om du verkligen inte kan klara det faktum, kanske du borde fortsätta - till någon som har mindre erfarenhet.

Men faktum är att siffrorna som du citerar tyder på att båda är ganska högköniga. Så det kan väl vara att du är en bra "match" för varandra.

Vill du verkligen avlägsna detta förhållande och tillbringa ditt liv med någon som har mindre sexuell aktivitet än din nuvarande flickvän? Tänk på det.

Christine tillägger:

Jag tror att Davids punkt är en mycket giltig. På denna sida är vi översvämmade med e-postmeddelanden från personer som har klagomål om att inte få tillräckligt med sex. Det låter som om du två är jämnt matchade. Detta är en riktig pluspunkt.

Det andra jag vill säga är att jag beundrar din flickväns ärlighet.

Massor av kvinnor skulle ha antagit till omkring fem älskare - det verkar vara ett acceptabelt belopp under 2007 - och hade hoppats att du aldrig fick reda på deras vildaste stunder. (Du kanske vill överväga om några av dina tidigare flickvänner kanske skulle ha varit lite ekonomiska med sanningen för att spara dina känslor. Jag borde inte ta sina "summor" som evangelium om jag var du.)

Jag ber dig också att acceptera att du måste ha mycket för dig om den här kvinnan är med dig trots att du har haft vad du anser vara ganska många andra killar.

Efter att ha sagt allt det, om du fortfarande inte kan komma över det här - och det skulle vara synd om du inte kan ta dig ur denna ganska ohjälpliga tänkesätt - så tycker jag att du bör titta på att få lite rådgivning.

Vi har skrivit ett faktablad som heter "Vem ska kontakta för sexterapi" som borde ge dig några idéer om vad man ska göra.

Lycka till!

Med vänliga hälsningar

Dr David Delvin, GP, och Christine Webber, sex och relationer expert

Läkares Råd