sexuell hälsa

Min pojkvän kommer inte att lägga tungan i min mun


sexuell hälsa Min pojkvän kommer inte att lägga tungan i min mun
Anonim

Fråga

Min pojkvän gillar inte att kyssa med sin tunga. Det här är verkligen frustrerande för mig.

Det är något jag tycker om - och saknar mycket. Han hävdar att han inte tycker om det och nu kommer det inte att diskuteras.

Men jag tycker att detta stunts vårt sexliv. Verkligen. Jag har funnit att jag kysser andra män, bara för att påminna mig om hur trevligt det känns att "franska kyss". Jag har inte nämnt detta för min pojkvän.

Jag har försökt att tala med honom om det ett antal gånger, men inget förändras egentligen. Jag älskar min pojkvän och vill inte att förhållandet ska misslyckas, på grund av en sådan trivial, men viktig skillnad. Jag har aldrig träffat någon annan man så här. Är han normal?

Svar

David skriver:

De flesta män gillar fransk kyssning, men en minoritet gör det inte. Jag känner att du har rätt att franska kyssar om du vill ha det. Så jag tror att din bästa insats är att fortsätta försöka prata med det här.

Det kan också vara värt att lägga tungan i munnen - och se om det slår på honom!

Christine tillägger:

Varför är din pojkvän så annorlunda, undrar jag?

Jag undrar om din man är mindre erfaren än dig och verkligen har mindre sexdrivning. Jag tycker också att det är möjligt att han har några hängningar - och det låter som om han inte är angelägen om att diskutera dessa.

Så vad kan du göra?

I grund och botten kan du göra det klart att du inte kan fortsätta i förhållandet om du inte kan diskutera detta tillsammans på ett moget och icke-hotande sätt. Det kan till och med vara att han har kunskap om varför han inte gillar fransk kyssning, eller det kan vara att det är en instinktiv motvilja. Vad som helst - om du väljer det här alternativet måste han vara sanningsenlig om vad han känner.

Eller du kan fråga om han kommer med dig för att diskutera ditt sexliv med en kvinnlig läkare på en familjeplaneringsklinik.

Eller du kan bestämma att eftersom förhållandet är så bra på andra sätt kommer du att koncentrera dig på de goda sakerna och ignorera bristen på fransk kyssning.

Nu om du var äldre och om du hade barn tror jag att det sista alternativet kan vara ditt bästa val. Men du är bara 27 - och jag kan inte hjälpa mig att känna att det här problemet kommer att bugga dig mer och mer. Redan har du snogat ett par andra människor - så det är osannolikt att du kommer att bli helt nöjd med din man om problemet inte blir sorterat. Så förmodligen kommer du att välja ett av de två första alternativen.

Men du måste förstå att om han har allvarliga hängningar, kan han kanske inte, eller han kanske inte är beredd att förändras. Så då kommer det att komma ner om du kommer att älska och acceptera honom som han är, eller gå bort. Och det är självklart ett mycket allvarligt beslut att ta.

Jag är ledsen att jag inte kan vinka en trollstav för dig, men människors inre hängningar och rädslor är inte lätta att hantera. Så du måste fråga dig själv om du verkligen vill öppna den här typen av maskar - för det faktum är att om du gör det, kan förhållandet dynamiskt aldrig vara detsamma igen.

Lycka till.

Med vänliga hälsningar

Dr David Delvin, GP, och Christine Webber, sex och relationer expert

Läkares Råd