sexuell hälsa

Det gör ont när jag onanerar

sexuell hälsa Det gör ont när jag onanerar
Anonim

Fråga

Detta verkar verkligen dumt för mig så jag ber om ursäkt nu. Det finns två saker.

För det första har jag nyligen börjat onanera och när jag gör det gör det ont. Gör jag det fel

För det andra är jag väldigt nära min pojkvän och tror att jag snart kommer att förlora min oskuld. Är det sant att din första gången gör ont och du blöder?

Svar

Onani ska inte vara ont - så du bör experimentera för att hitta om det finns olika sätt att göra det och få nöjet utan smärta.

Det är okej att experimentera, men kom ihåg att smärta är din kropps sätt att berätta att du tänker igen om vad du gör. Du hittar ett sätt som inte är ont.

Första gången samlag kan vara smärtsamt av ett par skäl - för det första finns det "hymen", som är en tunn bit av vävnad vid ingången till slidan.

Jag vet inte om du någonsin har använt tamponger, men om du har det är det troligt att hymen inte kommer att vara ett problem alls.

Mer vanligt är det ömt om du inte är redo. Du måste vilja ha samlag och han måste vara känslig för ditt nöje så att du känner dig ganska våt innan han går in i dig.

Om du fortfarande är torr, då är det när det är ont. Jag skulle inte lägga till det men jag vill - du kommer att använda en kondom, eller hur?

Med vänliga hälsningar

Medicinska laget

Läkares Råd