sexuell hälsa

Jag blötte mig när jag orgasm

sexuell hälsa Jag blötte mig när jag orgasm
Anonim

Fråga

Jag är en 42-årig kvinna med tre barn i åldrarna 16, 14 och 9. Jag har varit utan partner under de senaste sex månaderna.

Jag påföljer ibland (som jag har gjort sedan 15 år).

Under de senaste fyra månaderna har jag urinerat varje gång jag har gjort det här och fått orgasm. Det är inte kontrollerbart. Den enda gången som någonsin händer är när jag har en orgasm. Jag har inga blåproblem annars.

Jag såg en konsult, men allt hon sa var: "Detta är något som händer sällan, och vi vet inte varför. Du måste bara leva med det. "

Jag är bara 42 och är inte redo att leva med tanken på att jag aldrig kommer att få en sexpartner igen.

Självklart kissar jag varje gång jag har orgasm får mig att hämmas. Jag kan inte föreställa mig att ha en relation med detta händer.

Svar

Jag antar att du aldrig har problem med blåskontroll utan att du har en orgasm. Det är intressant att du bara har haft det här problemet under de senaste fyra månaderna.

Vad är det som händer här?

Tja, när du har orgasmen är det uppenbarligen ett plötsligt utsläpp av kemikalier i ditt blod som styr dina muskler och av någon anledning är de som kontrollerar blåsan påverkas.

Om konsulten du såg var en gynekolog och de har granskat dig och uteslutit möjligheten till prolaps, så behöver du åtminstone inte oroa dig för det.

Men jag skulle inte ta "du måste bara leva med det" för ett svar. Be om en andra åsikt från en läkare som specialiserat sig på kvinnors urinproblem.

Min andra tanke är att du ska upptäcka huruvida det här verkligen är urinflöde. Gynekologen kan ge dig en testremsa av papper som hjälper dig att upptäcka om det är eller inte.

Med vänliga hälsningar

Medicinska laget

Läkares Råd