sexuell hälsa

Jag blev missbrukad som barn och kan nu inte ha sex


sexuell hälsa Jag blev missbrukad som barn och kan nu inte ha sex

Lets fix the comments.. (Juli 2019).

Anonim

Fråga

Jag är väldigt förvirrad just nu och behöver lite hjälp och råd. Jag blev sexuellt missbrukad som barn av en man och en kvinna men har hittat en trevlig man och är väldigt glad och älskar honom väldigt mycket.

Jag kan inte ha sex eftersom det skrämmer mig och så har varit en rådgivare som behandlar sexproblem och saker har blivit lite bättre.

Men jag är fortfarande inte i stånd att gå hela vägen, och bara för att göra mig mer förvirrad, jag har nu krossat en kvinnlig på jobbet och jag är rädd att jag skulle kunna vara bisexuell.

Jag kan inte berätta för min rådgivare eftersom min man kommer till mina sessioner med mig och jag vill inte att han ska tro det är därför jag inte kommer att ha sex med honom eftersom det inte är det.

Jag skulle vara rädd att ha sex med en man eller en kvinna, snälla ge mig några råd eftersom jag inte känner att jag vet vad jag är längre och är verkligen rädd.

Svar

David skriver:

Tja, jag har ingen aning om du har några allvarliga lesbiska tendenser. Men jag tror att du borde rensa bort det området för tillfället och fortsätta med att sortera ut ditt äktenskap.

Du borde också styra kvinnan på jobbet.

När det gäller ditt äktenskap berättar du inte mycket om ditt sexuella problem. Men jag skulle gissa att du har en form vaginismus.

I grund och botten är vaginismus en "skärpning" av vaginala muskler - på grund av rädsla - vilket gör samlag svårt eller omöjligt.

Jag vet inte hur du går vidare med din rådgivare, men jag är säker på att du borde fortsätta med henne. Jag känner emellertid att du också bör se en av de många specialutbildade (kvinnliga) familjeplaneringsklinikerna som behandlar specifikt sexproblem. Hon kommer att undersöka dig och försöka hjälpa dig. Och du kan se henne utan att din man är där, så du kan diskutera dessa "privata" saker med henne.

Lycka till.

Christine tillägger:

Ja, jag håller med allt detta råd. Och som David är jag lite oroad över att du inte har rådgivande sessioner på egen hand.

Jag vet att du älskar din man väldigt mycket, men du har stora problem med missbruk i din barndom, och jag skulle tro att det skulle hjälpa dig att se någon om dessa problem på egen hand. Då kan du ta upp dina känslor för kvinnan på jobbet, och verkligen alla andra känslor du vill diskutera att du kan känna dig generad inför din man.

Så kanske du kanske vill tänka på att ha några av sessionerna ensamma. Du kanske också vill vara i kontakt med en organisation som heter NAPAC - National Association for People Abused in Childhood. Ring deras info linje - måndagar till fredagar 09:00 till 13:00 - på 0800 085 3330.

Mycket bästa önskningar till dig.

Med vänliga hälsningar

Dr David Delvin, GP, och Christine Webber, sex och relationer expert

Läkares Råd