kondition

Jag vill ha en platt mage!


kondition Jag vill ha en platt mage!
Anonim

Stram upp din mittdel och arbeta dig till en sex-pack. Dessa klassiska abs övningar är snabba och lätta att passa in i din dag.

Sidokrunch

Ligga på ryggen med knäna böjda. Håll din vänstra fot på golvet och korsa ditt högra ben framför ditt vänstra knä. Ta din vänstra hand bakom huvudet och håll din högra arm utsträckt.

Använd dina mage muskler för att lyfta ditt huvud, nacke och övre bröst och vrid dig mot höger knä.

Upprepa 12 gånger, byt sedan över dina ben och gör 12 på andra sidan.

Se-saw sparkar

Ligga på din rygg med benen höjda ovanför dina höfter och knäna böjda i rätt vinkel. Dina nedre ben ska vara parallella med golvet.

Med dina händer i öronen, tryck ett ben framåt medan du tar den andra tillbaka, ta sedan det första benet tillbaka medan du trycker det andra framåt.

Du cyklar inte, men håller dina nedre ben parallella med golvet som du ser - såg fram och tillbaka.

Upprepa tio gånger.

Magekrullning

Ligga på ryggen med benen upp direkt ovanför dina höfter och knäna böjda i rätt vinkel.

Dina nedre ben ska vara parallella med golvet. Med dina armar ner bredvid dig, använd dina mage muskler för att lyfta dina böjda ben mot bröstet så att ditt svansben kommer från golvet.

Upprepa 12 gånger.

Övningar för andra områden

Klicka på det område du vill arbeta, för mer expertrådgivning.

Jag vill ha en pert botten!

Jag vill ha en sexig tillbaka!

Jag vill ha tonade armar!

Jag vill ha tonade ben!

Några frågor på platta magar?

Varför samlar allt mitt fett i min mage? Personlig tränare Laura Williams säger, "Var du lagrar fett bestäms av kön, ålder och gener. Om du inte föddes för att vara äppelformad, kan du bli mer så efter klimakteriet, när kvinnliga hormoner är i kortare tillförsel och fett distribueras inte på samma sätt som det var förut (runt höfterna och låren).'

Varför min nacke gör ont när jag gör sit-ups? Detta orsakas generellt av att buken är svaga och nackmusklerna hjälper till att lyfta upp kroppen. För att undvika detta, ta en handduk och placera den bakom huvudet. Håll båda ändarna strama så att den stöder nacken. Håll handduken stram när du curl upp och ner.

Vad ska jag göra mer? Anmäl dig till en Pilates-klass, säger Laura. "Det är bra träning för magen och om inget annat kommer att hjälpa dig att hålla allt som dras in."

Finns det en omedelbar åtgärd? "Undvik fiber med hög fiber om du går ut", säger Laura. "De har en tendens att uppblåsa dig."

Denna artikel uppträdde ursprungligen på Allaboutyou.com

Andra läser också:

Top to toe anti-aging övningar: övningar för att sätta tillbaka klockan.

Hur får man en smalare mage: önskar du kan whittle din midja? Vi också.

Tone-up tips för dina problemområden: om det är vår mage, armar eller lår, vi har alla bitar i vår kropp som vi längtar efter att förändras.

Läkares Råd