sexuell hälsa

Jag försöker hålla ren men jag har utvecklat en illaluktande utsläpp


sexuell hälsa Jag försöker hålla ren men jag har utvecklat en illaluktande utsläpp
Anonim

Fråga

Jag är en mycket hygienisk person. Trots detta har jag fortfarande en tjock, krämig vaginal urladdning som har en fruktansvärd lukt.

Jag är nu rädd för att ha oralsex med min partner om han märker denna lukt. Jag är verkligen orolig.

Svar

Var god och tala med din läkare eller träna sjuksköterska som kommer att kunna undersöka dig och lugna dig.

Om du har en vaginal infektion som orsakar dina nuvarande problem, kommer de att kunna behandla dig på lämpligt sätt, med antibiotika eller krämer om det behövs.

Om du bara har ett överskott av det normala vaginala urladdningen som du har blivit känslig för så kommer de kunna försäkra dig om det.

Om det finns någon annan bakomliggande orsak till en infektion, som diabetes, kan detta också hämtas.

Ibland är det möjligt att orsaka en överväxt av de naturliga bakterierna som lever i skeden genom övertvätt vilket lämnar vaginalt området mottagligt för infektion, så det kan vara värt att försöka begränsa dina tvättaktiviteter en gång om dagen för att se om detta kommer att hjälpa .

Förutom infektioner kan glömda tamponger orsaka ett offensivt vaginalt urladdning, men det är förmodligen inte så med dig efter en sådan tid.

Om du känner dig för generad för att se din egen läkare kan du vara bekvämare att gå till en gurka på ditt lokalsjukhus där du kan behandlas på ett säkert sätt.

Det är viktigt att du också frågar din partner om han också vill söka läkarvård eftersom infektioner av detta område kan passeras mellan par enkelt och han bör se till att han behandlas för eventuella problem samtidigt som du.

Med vänliga hälsningar

Medicinska laget

Läkares Råd