sexuell hälsa

Jag lider av för tidig utlösning


sexuell hälsa Jag lider av för tidig utlösning
Anonim

Fråga

Jag har lider av för tidig utlösning eftersom jag var sexuellt aktiv (16).

Jag har varit hos mina läkare och har försökt klämtekniken och alla andra tekniker som jag har hört av för det.

Jag är i ett långsiktigt förhållande (sju år) och det har varit där hela tiden. Nu har min partner och jag börjat roa om det och sex har minskat till nästan ingenting.

Efter att jag ejakulerat (vilket är väldigt snabbt ibland måste det bara röras), jag har problem med att få erektion, så vi kan inte gå igen.

Min läkare har sagt att detta kommer att vara där för livet och det finns inget som kan göras, men jag blir deprimerad och rädd att jag kommer att få detta för livet.

Jag vill veta om det finns mediciner som kan vidtas för att upprätthålla erektionen och förhindra utlösningsprocessen, så att jag kan älska ordentligt.

Svar

Hur din läkare kan säga "det kommer att vara där för livet" är ett mysterium. Det är förvånande att en medicinsk man kunde göra en sådan anmärkning.

Kan jag påpeka att vissa experter har uppnått en framgångsgrad på 98 procent för att behandla PE?

Du nämner squeeze-tekniken, men det låter inte som om du och din partner verkligen har haft typen av Masters and Johnson-terapi, vilket innebär att man använder squeeze-tekniken tillsammans.

Det är enormt svårt att göra det ordentligt utan professionell hjälp från ansikte till ansikte.

Denna typ av terapi är tillgänglig via Relate-kliniker (du hittar deras nummer i din lokala telefonbok), och efter ett halvt dussin sessioner finner de flesta par att saker går väldigt mycket, mycket bättre.

Ytterligare detaljer finns i vår faktablad om för tidig utlösning - som också kommer att berätta om de moderna läkemedelsbehandlingarna.

Du hittar också en artikel som heter "Vem ska kontakta för sexterapi" som kan hjälpa till också.

Men mitt råd är att du bör börja med Relate och göra en tid idag.

Lycka till.

Med vänliga hälsningar

Dr David Delvin, GP

Läkares Råd