sexuell hälsa

Jag får blötläggning våt under sex

sexuell hälsa Jag får blötläggning våt under sex
Anonim

Fråga

Min vulva och vagina blir väldigt våt när jag har sex.

Det blir till den punkt där jag inte ens kan känna någonting på grund av all smörjning.

Finns det något jag kan göra för att förhindra att detta händer? Jag har aldrig kunnat få en orgasm - och jag tror att det här kan vara på grund av mitt problem.

Svar

David skriver:

Om du inte har orgasmer i åldern 26, behöver du och din partner definitivt lite hjälp.

De uppenbara ställena att gå är din lokala familjeplaneringsklinik, där det finns kvinnliga läkare som är speciellt utbildade i detta slags problem, eller alternativt ditt lokala Relate-kontor.

Jag tycker att det skulle vara att föredra att försöka bli sett på en klinisk klinik - eftersom doktorn där kan undersöka dig (vilket inte kan göras vid Relate).

De kan ta en titt på din vagina, vulva och livmoderhals och försöka hjälpa dig över frågan om dina sekret.

Det är möjligt att du producerar mycket sekretess eftersom du går "på och utan" utan att nå ett klimax, men det är omöjligt för mig att säga utan att undersöka dig.

Christine tillägger:

Bara en sak: Jag är inte klar från din fråga om du inte kan klättra alls eller om du helt enkelt inte har orgasmer med din partner.

Om du inte har några orgasmer alls, är det bästa sättet att förändra det att lära sig att göra det själv. Ta en titt på vår artikel som heter "Har du problem med att nå orgasm? En guide för kvinnor ".

Om du bara har orgasmproblem med din man, är chansen att du inte får tillräckligt med stimulans av din klitoris under orgasmen.

Många kvinnor tycker att ensam samlag inte kommer att göra tricket. Faktum är att jag har hört kvinnor säga att, om inte deras klitoris stimuleras, kan deras partner knuffa bort hela dagen och de skulle aldrig kunna komma.

Så du kanske vill tänka på det här. Men jag är säker på att alla dessa saker kommer att vara täckta av familjeplaneringsläkaren eller Relate counselor, så gör den tidpunkten.

Med vänliga hälsningar

Dr David Delvin, GP, och Christine Webber, sex och relationer expert

Läkares Råd