sexuell hälsa

Han tror att min vagina är "för stor" för honom

sexuell hälsa Han tror att min vagina är "för stor" för honom
Anonim

Fråga

Min pojkvän säger att han inte får någon tillfredsställelse från att ha samlag med mig.

Han säger att min vagina är för stor. Hans penis är av medelstorlek. Innan jag träffade honom trodde jag inte att jag var så stor.

Jag är skadad av vad han har sagt. Är några ställen vi kan försöka eller några övningar jag kunde göra för att hjälpa vårt problem? Trots att vi älska varandra dyrt kan det bli en stor svårighet i framtiden, jag känner. Han tycker också att problemet inte hjälper mig att bli så fuktig under oralsex.

Jag börjar känna mig lite onormal.

Svar

David skriver:

Jo självklart är du skadad och upprörd. Men kom ihåg möjligheten att det kan vara din pojkvän som är liten på den lilla sidan!

Det är vanligt för kvinnor som har haft barn att utveckla "löst vagina syndrom". Men jag ser från dina personliga detaljer att du bara har haft en bebis, så din skede borde inte vara så slack.

Pelvic övningar kan mycket väl hjälpa dig, men först och främst skulle jag vilja att du ska gå och få en vaginal undersökning gjord av en kvinnlig läkare som används för att sortera ut det här problemet.

Du kan hitta en genom din lokala familjeplaneringsklinik (du kan hitta din närmaste klinik i din telefonbok). Hon kommer att kunna berätta om din vagina är ok, och kommer också att kunna lära dig alla nödvändiga övningar.

Uppmuntra: från vad du säger skulle jag inte betrakta dig som "onormal" på något sätt alls!

Christine tillägger:

Ta en titt på vår artikel som heter "Är din vagina för stor - eller för liten?" Jag tror att det kan hjälpa dig.

Jag skulle också vilja hämta det faktum att din man tror att problemet inte hjälper mig att bli så fuktig under oralsex. "

Det låter en varningsklocka i mitt huvud - och det föreslår inte för mig att det är något som är fel med dig alls. Tvärtom. Vad det föreslår är att din man är lite squeamish - och kanske inte särskilt bekväm med en kvinna som är mycket aktiverad av kön.

De flesta raka killar skulle älska en kvinna vars juice strömmade rikligt under oralsex. Men vissa män är inte lika bekanta med cunnilingus som de slår ut, och de är lite avskräckta av en kvinna som är sexig, saftig och entusiastisk.

Om det här är fallet med din bloke, måste jag säga att du förmodligen kommer till slutsatsen att han har problemet - inte du.

Vänligen gör som David säger och se en familjeplaneringsläkare. Berätta för henne vad du har sagt till oss. Om du har problem med slackness efter att ha en bebis kommer hon att kunna berätta vad alternativen är när det gäller att hantera det.

Men det är högst sannolikt att hon kommer att säga att du verkar bra för henne - och då måste du bestämma vad du ska göra om ditt förhållande och om en partner som inte verkar kunna klara sig bra med en hot- blodig kvinna.

Lycka till!

Med vänliga hälsningar

Dr David Delvin, GP och Christine Webber, kön och relationer expert

Läkares Råd