sexuell hälsa

Han lägger fingret i min anus

sexuell hälsa Han lägger fingret i min anus
Anonim

Fråga

På senare tid har min man börjat sätta in fingret i ryggen när vi har sex. Jag kan vanligtvis stå på det i ungefär 30 sekunder, då måste jag ta hand bort eftersom det gör ont. Då försöker han ibland det igen - men jag måste skjuta honom bort. Han brukade bara lätt röra vid mig där och det var ok men nu fortsätter han att gå vidare.

Jag frågade honom om han ville ha analsex och det var därför han gjorde det, men han insisterar att han inte vill ha det.

Det är först nyligen som jag började göra oralsex på honom. Det händer bara när jag är för berusad att bry sig om.

Saken är att han hade en nattläge för nästan två år sedan för att jag aldrig har gillat sex. Efter att ha delat upp och inte har sex alls tycker jag om det nu när vi är tillsammans igen (vi delar bara upp i tre veckor).

Jag fortsätter att tänka om jag hindrar honom att sätta i fingret som kommer att vara en orsak till att han har en nattläge igen med någon som faktiskt tillåter honom att tränga in henne anally.

Vi har varit tillsammans sedan jag var 14, båda jungfrur och han är den enda jag har haft sex med. Han säger att en nattstativ var den enda gången han hade gjort det.

Svar

David skriver:

Tja, sätta ett finger i partnerns botten är mycket vanligt. Det kallas "postillionage", och det görs vanligen med ett smörjmedel. Men det är inte varje kvinnas kopp te. Och om du inte gillar det, borde du inte behöva lägga till det. Över till Christine.

Christine tillägger:

Jag håller med om att ingen ska tvingas göra någonting sexuellt som de inte gillar. Men jag tror att den här grejen med fingret och din botten på något sätt är knutpunkten för mycket ångest och missnöje inom äktenskapet.

Det verkar för mig att du håller på med det här eftersom du är rädd för att om du inte gör det, kan din man gå ut och ha en annan nattkväll. Men kan du se det så länge du känner det sättet att du verkligen försämrar dig själv? Du säger: "Jag ska lägga på någonting snarare än att förlora min man."

Kan du också se att medan du känner dig så kontrollerad av den här underspelet, kommer du aldrig någonsin att njuta av det? Jag säger inte att du skulle behöva njuta av det om allting var OK. Men du kanske. Faktum är att många kvinnor gillar att ha sina bottnar spelade med - det finns alla slags nervändar runt öppningen, vilket kan ge ganska mycket nöje. Men du ger dig inte en chans att ta reda på om det här kan hända, av den enkla anledningen att kön har blivit en syssla, och du gör bara det för att hålla din man.

Du säger att du ger honom oralsex när du är "för berusad att bry sig". Det låter så ledsen och så smärtsamt att jag kunde gråta för dig.

Men vad kan du göra? Personligen tycker jag att du måste titta mycket nära ditt äktenskap. Jag känner att du hänger på det eftersom du inte kan föreställa dig livet utan din man efter den här tiden. Men är det en tillräckligt bra anledning att fortsätta med det? Kanske är du också rädd för att vara ensam efter att ha varit gift så länge? Återigen undrar jag om detta ensamt är en tillräckligt bra anledning att vara gift.

Nu verkar det som om ditt stora problem egentligen inte handlar om sex eller om ditt förhållande. Det handlar verkligen om självkänsla, vilket verkar vara extremt lågt. Så det jag föreslår är att du spenderar de närmaste månaderna och tar hand om dig själv och bygger upp din tro på dig själv.

Så - mitt förslag är att du gör självkänslestestet och läser artikeln om självkänsla. Det finns mycket råd i artikeln och om du börjar agera på det kommer du snart att märka en skillnad i dig själv.

Faktum är att den sexuella sidan av ditt äktenskap gör dig för närvarande inte gynnar. Och jag tror ärligt att det här är att göra med din dåliga syn på dig själv. Men du kan också få hjälp av en förstående kvinnlig läkare på en familjeplaneringsklinik. Att prata med någon annan om dina problem hjälper dig att få dem till perspektiv.

Du är uppenbarligen ganska eländig just nu, men jag är övertygad om att om du börjar tänka mer om dig själv blir livet mycket enklare. Du är en unik person och speciell person - och mycket kommer att bli tydligare när du börjar tro på det.

Lycka till.

Med vänliga hälsningar

Dr David Delvin, GP och Christine Webber, kön och relationer expert

Läkares Råd