baby och småbarn

En gratis livräddande babygrow kan hjälpa till att undervisa barnets HLR till föräldrarna


baby och småbarn En gratis livräddande babygrow kan hjälpa till att undervisa barnets HLR till föräldrarna
Anonim

En babygrow har designats efter att St John Ambulance upptäckte att 7 4% av mammor och pappor sa att deras baby inte andas är deras mest rädda förstahjälpsfall - och att bara en av fyra skulle veta vad de ska göra.

I ett försök att hjälpa föräldrar gick välgörenheten ihop med Tesco för att skapa en gratis, begränsad upplaga babygrow.

Med hjälp av Humpty Dumpty barnkammarmymmet erbjuder babygrow all livräddande information som föräldrarna behöver komma ihåg vad man ska göra - om en nödsituation någonsin uppstår. Klädnadens krage innehåller enkla och tydliga instruktioner om hur många puffar och pumpar som ska administreras under baby CPR. Som sådant kommer välgörenhetshoppet att "stärka föräldrarnas förstahjälpskunskap varje gång den slits, tvättas och hanteras".

Sue Killen, VD för St John Ambulance sa:

"Vi hoppas det värsta kommer aldrig att hända, men babygrowen, och vår onlinevideo, visar föräldrar vad man ska göra på ett mycket tydligt och enkelt sätt."

Tesco kommer att ge bort gratis begränsade upplaga babygrows i utvalda butiker (medan beståndet varar) den 13 oktober och kommer att hjälpa till att fundraise för St John Ambulans livräddningsarbete

Åtgärderna som ingår i anvisningarna är följande:

  • Ring en ambulans
  • 5 puffar över näsa och mun
  • 30 hårda pumpar till mitten av bröstet (med två fingrar)
  • Upprepa 2 puffar och 30 pumpar

Läkares Råd