sexuell hälsa

Under könet verkar jag blöta mig själv


sexuell hälsa Under könet verkar jag blöta mig själv
Anonim

Fråga

När jag har samlag finner jag att precis före klimaxning verkar jag blöta mig själv eller det känns som det. Så mycket vätska kommer ut att det blötlägger sängen och jag är mycket generad.

Jag har bara upplevt detta med min nuvarande partner och inte så länge sedan klagade han på att jag torkade mycket snabbt.

Jag tror inte att jag blöter mig själv med urin då jag kan gå på toaletten efteråt.

Jag blir så upptagen med att jag inte vill ha sex längre. Kön är dock en viktig del av vårt förhållande.

Svar

Jag är så ledsen att höra om dina bekymmer.

Vi har skrivit mycket saker om detta problem - för att det är så vanligt! Vissa kvinnor skickar faktiskt urin under sex - speciellt om de är mamma (som du är).

Men är det nu tänkt att en betydande minoritet av kvinnor faktiskt passerar en speciell "sexvätska", ungefär den tid de klättrar. Detta kallas "kvinnlig ejakulation".

Vissa experter anser att denna vätska är lika med vätskan från en mans prostata, och de teoretiserar att den kommer från den berömda "G-spot".

Det finns inte något man kan göra för att stoppa denna sexvätska. Men många kvinnor - och deras män - är faktiskt stolta över det, för det visar hur aktiverat de är.

Vad du behöver göra nu är att se en läkare som har erfarenhet av detta område - främst för att försöka ta reda på om det är urin eller en könsvätska du producerar. (Tips: försök ta lite av vätskan tillsammans med konsultationen i en steril behållare - din läkare kommer att ge dig en läkare.)

Jag föreslår att det bästa stället att hitta en sådan läkare finns i en av de olika familjeplaneringsklinikerna i den stad där du bor.

Med vänliga hälsningar

Dr David Delvin, GP

Läkares Råd