sexuell hälsa

Är jag för krävande?


sexuell hälsa Är jag för krävande?

Buffelmozzarella - världens mest tekniskt krävande ost! - Nyhetsmorgon (TV4) (Juli 2019).

Anonim

Fråga

Jag är väldigt mycket kär i min tjejvän. Vi har varit tillsammans i mer än ett år nu.

Jag har nyligen varit mycket oroad över att jag kräver för mycket av henne sexuellt.

Jag skulle vilja ha sex tre eller fyra gånger i veckan och trodde att det inte var laster för vår ålder. Men min flickvän är glad att älska bara en eller två gånger i veckan.

Jag är besviken över att vi har över de första "kan inte hämta varandra".

Är jag för krävande? Hur kan jag berätta för min flickvän att jag skulle vilja älska oftare?

Jag tror att hon verkligen vill ha mer sex, men det verkar som om vi har lite självklart - och har sett sig ned med en situation är ingen av oss helt nöjda med.

Svar

David skriver:

Ärligt talat finns det miljontals par som är i samma situation som du två - nämligen att mannen skulle vilja ha sex tre eller fyra gånger i veckan och kvinnan skulle vilja ha det en eller två gånger i veckan.

Det finns ingen "magisk lösning", vilket kommer att förändra detta. Så allt du kan göra är att nå en kompromiss tillsammans - som t.ex. två till tre gånger per vecka.

Christine tillägger:

Ja - Jag håller med om att "kompromiss" är nyckeln till detta - och jag är säker på att du kan arbeta något.

Jag är emellertid lite oroad över din relation på lång sikt. Du är tydligt rädd för att du är lite pigg - och att det är lite tidigt i livet att vara i ett! Jag tenderar att hålla med dig. Du är båda i tonåren. Jag tror att om du inte sorterar ut det kan det orsaka allvarligare problem senare.

Om din flickvän vill ha sex bara 50 procent - eller mindre - om vad du vill ha efter bara ett år när du fortfarande är i tonåren, är jag inte säker på vad som kommer att bli när du är i din tjugoårsåldern. Eller när barnen börjar anlända - om förhållandet går till den typen av avstånd.

Jag tror att du måste vara öppen och ärlig om detta - och försök också se varandras synvinkel.

Många saker kan få par att älska mindre - och vanliga synder är trötthet och pendling. Om detta gäller dig och din flickvän, måste du utveckla ett lämpligt kärleksschema runt detta. Kanske kan du till exempel ha mer sex på helger och mindre i veckan.

Jag föreslår att du både tittar på några artiklar: "Sexuell önskan och dina hormoner" och "Att göra tid för sex". Jag hoppas att båda dessa kommer att ge dig en grund för gemensam diskussion och också några bra idéer.

Lycka till.

Med vänliga hälsningar

Dr David Delvin, GP och Christine Webber, kön och relationer expert

Läkares Råd