äta nyttigt

8 livsmedel som hjälper dig att slå efter lunchen


äta nyttigt 8 livsmedel som hjälper dig att slå efter lunchen

Ava Max - Sweet but Psycho [Official Music Video] (Juli 2019).

Anonim

Börjar du din dag full av energi, men på mitten av eftermiddagen känner du sig utmattad och befinner dig att nå kaffet? Det är helt normalt att uppleva olika nivåer av energi hela dagen, men det finns vissa livsmedel du kan äta för att hjälpa dig att undvika eftermiddagsnedgången.

Frida Harju-Westman, in-house nutritionist på Lifesum, ger henne råd om lunchbox mat som inte kommer att orsaka att du bleknar hela dagen.

Lax

Lax är känd för att hjälpa till att sänka kolesterolet, på grund av dess höga nivåer av omega-3, men det är också en bra mat att äta till lunch, om du vill förhindra en energihålning senare på dagen. Lax är rik på niacin, vitamin B6 och riboflavin, som alla hjälper din kropp att omvandla ätit mat till energi, medan omega-3 oljor som ingår i lax, kan också hjälpa dig att bränna fett.

Brunt ris

En mångsidig ingrediens, brunt ris är en bra mat ingår i din lunch för att undvika en energikrasch senare på dagen. Den är rik på mangan, ett mineral som hjälper din kropp att producera energi från kolhydrater och protein som du konsumerar, vilket gör att du känner dig energiserad längre.

Visa det här inlägget på Instagram

Jag hörde ett bra citat idag, "Veganism handlar inte om perfektion, det handlar om ambition." Vi som människor kan aldrig vara perfekta och vi behöver inte vara! Jag tycker att det handlar om att sträva efter att vara bättre, att förbättra världen och att förbättra andra. Det är inte att säga att vem vi är just nu är inte tillräckligt bra, men vi kan sträva efter att vara en bättre, mer uppfylld version av oss själva varje dag, och det kommer från en plats för självkärlek, inte hat. Ett sätt som jag strävar efter att vara den bästa versionen av mig själv är att bränna mig själv med närande måltider som denna ☺️ Bakad sötpotatis som smakligt smakade som karamell och vaniljkaka (idk det var en bra

Läkares Råd