kondition

6 sätt Pokémon GO kan förbättra din träning


kondition 6 sätt Pokémon GO kan förbättra din träning
Anonim

Du borde leva under en sten för att inte ha hört talas om Pokémon GO och all den buzz som omger den. Förvånansvärt lovar många människor det förstärkta verklighetsspelet, varigenom människor fånga, träna och slåss mot Pokémon som visas på sina mobiltelefonskärmar, för dess hälsoeffekter och påverkan på social välbefinnande .

Om det spelas förnuftigt och säkert - när det gäller fitnessvinster - är Pokémon GO hype motiverad. Här är mina bästa sätt att spelet kan förbättra din träning i sommar ...

1. Det ökar antalet steg du tar

Jawbone Pokémon-användare fördubblades nästan sina helgensträckor efter spelets release den 6 juli medan antalet hjärtkortsappkardiogramanvändare som mötte dagliga övningsmål ökade från 37-46% före Pokémon-frisläppandet till 53% helgen efter Pokémons debut.

Knock inte på det! Vandring bör inte förbises som ett träningspass. Walking är en viktbärande aktivitet, vilket innebär att det stärker ben och leder. Medan varierande takt och inklusive kullar under din promenad hjälper dig att sova, vilket betyder att ditt hjärta och lungorna får en bra träning. Och då finns det en kaloriförbränningspotential (se nedan) - smutsen i varje mil gör det i din dagliga kaloriförbränning, vilket är användbart för att hjälpa till att bibehålla en hälsosam vikt.

2. Du går på varierade terränger och tränar ute

Oavsett om du jagar Pokémon eller lokaliserar Pokestops och Pokegyms, är chansen att du kan hitta dig själv på en mängd olika terrängområden och spendera mer tid ute under spelet. Fördelarna med att träna på detta sätt inkluderar:

  • En riktig träning för muskler och leder. Övning på varierande terräng innebär att muskler och leder måste fungera lite hårdare - en studie i 2013 visade en ökning av muskel-, höft- och knäaktivitet och större kaloriförbränning från deltagare som gick på en ojämn yta.
  • Förbättrad kaloriförbränning. Det är inte bara ojämn terräng som ökar kaloriförbränningen, vindmotstånd kan öka kaloriförbränningen med allt från 5-10%.
  • Din mentala hälsa kommer att öka. En studie av University of Essex avslöjade bara fem minuter med att träna utomhus resulterade i en ökning av självkänsla och en förbättring av humör.

3. Du kommer sluta delta i en tillfällig intervall session

Om din Pokémon-session inkluderar att gå i varierande hastigheter, köra in i en körning, klättra kullar, trappor eller hoppa av glädje (eller Pokémon) är chansen att du deltar i en effektiv intervall session, om än en oavsiktlig. Goda nyheter. Canadas McMaster University upptäckte fördelarna med 10 timmars stabil träning under 14 dagar kan uppnås med bara tre, 20-minuters sessioner av intervalltrening över sju dagar. Inte överraskande när man överväger träning med olika hjärtfrekvenser innebär att man bränner ett större antal kalorier totalt sett, vilket ger både hjärt-och andningsorganen ett bra träningspass och kan pressas in på ett relativt kort tidsrymd, vilket gör den till den perfekta sessionen för de fattiga .

4. Det ger dig den perfekta ursäkningen att njuta av en improviserad träning

Medan du kanske inte har planerat att gå ut på kvällskvällen, kan utsikten att döda två fåglar med en sten och fånga en nattlig sällsynt Pokémon (som Clefairy) betyda skillnaden mellan misslyckande och framgång för det efterarbetade träningspasset. Och det gör perfekt mening - forskning har visat gång på gång om du kan hitta ett sätt att göra din träningsrutin roligt och roligt, chansen är att du kommer att hålla fast vid det länge efter att du har uppnått dessa estetiska mål .

5. Det finns rutiner tillgängliga för att förbättra din Pokémon träning

Inte tidigare hade appen debuterat, några av de största spelarna hade hoppat på fitnessbandsvagnen. Virgin Active lanserade Pokérun, en Thames flodkörning som kombinerar infångningen av stadsboende och vatten Pokémon med effektiva kroppsviktsträckor som lunges, dips och push ups. Medan Lifehacker har skapat Pokémon GO Interval Training Workout, perfekt för att få dig Pokémon GO-passform eftersom det inkluderar sprints och jogs under själva spelet. Ännu bättre, du har möjlighet att ramla upp träningen och inkludera styrketräning övningar som squats, push ups och burpees på Pokéstops. Låt oss höra det för det ultimata i åtanke och kroppens multitasking.

6. Och du kommer att bränna massor av extra kalorier

Allt som tränger har en knock-on effekt för din dagliga kaloriförbränning, förstås. MyFitnessPal avslöjade deras data visar att den genomsnittliga Pokémon GO-träningen bränner runt 250-300 kalorier, medan en ny studie som publicerades tidigare i år i Journal of Applied Physiology fann att vi kanske har underskattat kaloriförbränningspotentialen att gå, med kraftbrinnande bränning upp till 20% mer kalorier.

Alla goda nyheter. Ta hem meddelandet? När det gäller din midja ska du inte skjuta upp Pokémon GO.

Läkares Råd