kondition

6 gymnastikfel som förstör ditt träningspass


kondition 6 gymnastikfel som förstör ditt träningspass

Galenskaparna VM i gymnastik (Juli 2019).

Anonim

Du får inte vad du vill ha i träningspasset i träningen - dina fitnessnivåer förändras inte och du känner inte så stark och passform som du trodde du skulle. Kevin Foster-Wiltshire GymCube grundare, kändis PT och Reebok Master Trainer talar till oss om de saker som du förmodligen gör som faktiskt hindrar dina fitness mål:

1. Har din mobiltelefon på dig

Det är ett gymbrott vi är alla skyldiga till, men ett av de största misstag som du kan göra är att ha din mobiltelefon på dig. Kevin säger att du kan dra nytta av mobila enheter eftersom fitnessprogram kan hjälpa dig att träna, men växla till flygplansläge .

"Om du är frestad att titta på Facebook, maila eller skicka eller läsa texter så vilar du mer än du tror att du är - och tiden kommer bara att flyga. Innan du vet det har du spenderat fem minuter på Facebook och det påverkar Din prestation som om du vilar för mycket mellan sätter din hjärtfrekvens och det kan skada din prestation. "

stäng av från omvärlden och ge 100% till ditt träningspass.

2. Overtraining

Det här är ett misstag som så många människor gör, säger Kevin. Den enda sak som människor ska göra oftare för att få bättre resultat (men misslyckas med att göra det) är vila. Genom att träna för mycket kan du orsaka trötthet, där du kommer att känna dig mer trött och slöseri. Det kan också orsaka sömnstörningar och sänka ditt immunförsvar, så att du lättare kan hämta förkylningar.

"Jag ser många människor registrerar sig för 10k som aldrig har kört förut. De försöker omedelbart och köra det utan träning. De går ut varje kväll och så småningom bränner de sig ut."

Kevin rekommenderar att du gör korsdagar, där du inte vilar, men du ändrar vad du gör. Om du är en löpare, ta en paus för en dag och ta en dopp. Detta kommer att ge dig en dag med mild träning, där din kropp inte kommer att bli överutbildad och kan vila och återställa sig själv.

3. Dricker inte tillräckligt under dagen

Det här är ett stort problem i gymmet, säger Kevin.

"Jag skulle säga att alla som jag stöter på i gymmet tycker att de dricker tillräckligt, men de vet inte. Visste du att även om du är 2% mer uttorkad kommer det att leda till en prestanda på 20%? Var denna procentandel som gör att du saknar de resultat du vill. Jag berättar för kunder att dricka ca 3 liter vatten om dagen. Gör det mer möjligt genom att dricka flaskor vatten istället för glasögon. "

Få en 500 ml flaska vatten och ha en på morgonen, en efter ditt första mellanmål, en efter lunch och så vidare, rekommenderar Kevin.

4. Äta vid fela tider

Du har ett fönstret på cirka 30 minuter efter att du tränat för att få de optimala resultaten av återhämtning att öka fördelarna med mat.

"Människor som vill förlora fett från sin kropp borde inte ha höga kolhydrater precis innan de tränar, i motsats till populär tro. Vad händer är att de brinner kolhydraterna medan de tränar - och inte fett. Så om de har inga kolhydrater innan de tränar, kroppen kommer att tvingas att bränna energi från sina egna butiker, så det kommer att brinna fett. "

Att äta efter träning hjälper dig att återställa och reparera. Det kommer att innebära nästa gång du tränar, kommer du att kunna träna hårdare och få bättre resultat.

5. Gör samma rutin dag på dag ut

Det här är en dödlig fel som många av oss gör och det påverkar definitivt prestanda, säger Kevin.

"Så många människor går till gymmet dag efter dag och gör samma rutin och samma klasser. De kommer att behålla sin träning, men de kommer inte att förbättras från den positionen. Om någon inte har gjort någonting för en stund, gör en ny aktivitet kommer att chocka kroppen och ge det ett väckarklocka för att anpassa och förbättra. "

Det behöver inte vara om hastighet eller vikt, det finns så många olika variabler. Så ändra den typ av övning du gör, varaktighet, repetitioner, intensitet och viloperioder .

6. Du har inte på sig ett nytt kit

Vad är hemligheten för bättre motivation i gymmet? Det kan vara så enkelt som att ha på sig ett nytt gymdräkt som motiverar dig mer än ditt gamla tatueringsredskap.

Välj ett klädsel som är smickrande och bygger ditt självförtroende. Forskare har rapporterat ett fenomen som de kallar enclothed cognition: effekterna av kläder på kognitiva processer. I en studie utförs av författarna Hajo Adam och Adam Galinskythe vid Nordvästra Universitetet, Evanston, var frivilliga antingen uppmanade att bära ett labbrock eller inte ha något speciellt att bära och sedan utföra uppmärksamhetsrelaterade uppgifter. De som hade på sig labbrockarna var mycket mer framgångsrika på uppgiften än gruppen hade bara sina dagliga kläder.

Så nästa gång du tror att du inte kommer att bry dig om att göra vad du bär på gymmet, överväga det här beslutet igen.

Läkares Råd