kondition

5 styrketräning flyttar för gymmotivation


kondition 5 styrketräning flyttar för gymmotivation

3 månaders styrketräning! Första mätningen (Juli 2019).

Anonim

När det gäller att få passform (och stanna så), är ett av de största hindren att övervinna en brist på motivation. Men det är helt normalt att känna sig unenthused om att dra dig till gymmet för att göra samma övningar som du alltid gör.

Det är viktigt att komma ihåg att sorten är livets krydda och från tid till annan måste vi lägga till en mängd olika i våra veckoprocedurer för att hålla sakerna intressanta och utmanande. Oavsett om du är en snäll gympare eller helt ny i spelet, här är fem av de bästa dragen för att hålla dig motiverad:

1. Hålrum och ihåliga stenar

Hålhållare och stenar är bra för att utveckla kärnstyrka och kontroll, och de är hårdare än de ser ut! Börja med det ihåliga hållet, och när du blir starkare och mer självsäker fortsätter du till en ihålig sten.

Hålhållare

 1. Börja med att ligga på ryggen, armar och ben pekar rakt ut, pekade på händer och tår. Kontrakt din abs och platta din nedre rygg mot golvet.
 2. Långsamt höja dina axlar, huvud och ben från marken, se till att hålla nedre ryggen i kontakt med marken. Du måste behålla spetsiga tår och händer, och armarna ska vara fastade på vardera sidan av dina öron.
 3. Syfta med att hitta den lägsta positionen du kan med dina armar och ben utan att de rör jorden, men håll nedre delen av kontakten med marken hela tiden
 4. Ju lägre dina armar och ben går desto hårdare övningen. Se till att du förblir abs förlovad hela tiden. Håll inte andan!
 5. Syfta för 4 uppsättningar 45-60 andra håll.


Relaterad historia

Pilates för ryggmärg


Hollow rock

 1. Gå in i din ihåliga hållplats.
 2. Börja att rocka fram och tillbaka utan att låta formen bryta när som helst.
 3. Om formen bryts, gå tillbaka och träna ihåliga hållarna.
 4. Syfta för 4 uppsättningar 15-20 ihåliga stenar med perfekt form.

2. Deadmills

Detta är en stor högintensiv cardio-finishare. Allt du behöver är en löpband och tarmarna för att ge det ett steg! Kasta dessa in i slutet av ditt träningspass för en fettblästringskardiobehandlare som får din ämnesomsättning att skjuta i timmar efteråt.

 1. Gå på en löpband men slå inte på den . Istället för att motorn vrider bältet kommer du att göra det hårda arbetet!
 2. Placera dina händer på framstången och luta dig in i det, kör bältet med fötterna.
 3. Ständigt öka takten tills du har full fart. Håll full hastighet i 10-20 sekunder.
 4. Sänk långsamt tempot tills bältet har stoppat och steg av. Vila i 40-50 sekunder och upprepa.
 5. Nyckeln med dessa är att se till att du träffar toppfart och verkligen kasta allt i varje sprintintervall
 6. Börja med 10 sekunders sprintar med 50 sekunder vila och syfta till att slutföra 6-8 sprints. När du blir bättre, öka sprintens varaktighet, minska vilotiden och / eller öka antalet sprints.

3. Renegade rader

En fantastisk övning för att utveckla överkroppsstyrka och kärnkontroll. Denna övning träffar alla större muskelgrupper i överkroppen, liksom sprängning av buken och kärnan.

 1. Placera två dumbbells axelbredd ifrån varandra på golvet och gå in i en press-upp-position med händerna på handtagen.
 2. Luta sig på höger arm (håll din armbåge låst), lyft den andra vikten från marken så att armbågen och överarmen är parallella med kroppen.
 3. Sänk vikten tillbaka till marken under kontroll.
 4. Upprepa på andra sidan.
 5. Varje sida räknas som en repetition.
 6. Nyckelpunktet med denna övning är att undvika den rotation som vill uppstå när du lyfter varje vikt från marken. Du gör det genom att engagera kärnan och strama din abs genom hela träningen.
 7. Genom att bredda fötterna blir träningen enklare, och förminskningen kommer att göra det svårare.

Läkares Råd