kondition

14 enkla träningspassar du kan göra på jobbet


kondition 14 enkla träningspassar du kan göra på jobbet

3 BIG MISTAKES THAT CANCEL YOUR WEIGHT LOSS (Juni 2019).

Anonim

Trots det faktum att stillasittande kontor jobb har visat sig utgöra kaos på vår hälsa, för många av oss är de helt enkelt oundvikliga. Utöver detta kan det vara svårt att måla energi för att gå till gymmet efter en hel dag på jobbet. Men tack vare Gocompares nya Workout at Work-kampanj kan du känna dig lite bättre om du hoppar över gymmet. Ta en stund på lite motion - sträcker din kropp och toning dina muskler - precis där på kontoret.

Genom att inkorporera dessa regelbundna övningar i din dag (en hel runda skulle ta cirka 14 minuter om du arbetade genom dem alla) tre gånger om dagen - första på morgonen, till lunch och under det oundvikliga mitten av eftermiddagen nedgången - då är du bra på väg att uppnå den rekommenderade 150 minuters fysisk aktivitet per vecka.

1. Stolen rulle

Medan du sitter i en stol med hjul, i armlängden från ett skrivbord, ta hand om kanten på skrivbordet med båda händerna. Sedan, med fötterna lite av marken, börjar du sakta dra dig mot skrivbordet och sedan trycka bort (med ingen bakom dig) för att slutföra.

Musklerna arbetade: Core

2. Imaginär penna

Låta att du håller en penna mellan axelbladen. Håll i 5-10 sekunder, släpp och repetera för 12-15 reps.

Musklerna fungerade: Trapezius

3. Säkt benhöjning

Medan du sitter, räta ut en eller båda benen och håll den på plats i fem eller flera sekunder. Sedan sänka ryggen till marken utan att låta fötterna röra golvet. Upprepa för 15 reps. Loppa en påseband över vristen för extra vikt, eller för mer av en abs-träning, lägg till en crunch.

Musklerna fungerade: Quads

4. Stolen svänger

Sitta upprätt och med fötterna precis ovanför golvet, håll kanten på ditt skrivbord med fingrarna och tummen. Använd sedan kärnan för att svänga stolen från sida till sida. Gå fram och tillbaka i 15 rundor.

Musklerna arbetade: Core

5. Kontorskrullning

Precis som en vanlig hantel bicep curl, börja vid låren, böj armbågen och krulla armen upp mot bröstet. Använd som tapler eller vattenflaska för att öka vikten på rörelsen. Prova 12-15 reps och byt sedan.

Musklerna fungerade: Biceps

6. Klar för dagen

Sitta upprätt med fötterna platta på golvet, ta handflatorna ihop framför bröstkorget, tryck på båda händerna tills du känner armmusklerna i kontrakt. Håll den här positionen i 20 sekunder. Släpp och repetera sekvensen.

Musklerna fungerade: Trapezius

7. Overhead stretch

Kläm händerna ihop över huvudet och förläng dem uppåt. På vägen ner, dra försiktigt en armbåg mot motsatt sida, och upprepa sedan för den andra.

Musklerna fungerade: obliques, latissimus dorsi och deltoids

8. Fab abs

Ta bara ett djupt andetag och dra åt bukmusklerna och föra dem in mot ryggraden när du andas ut. Håll presset i 5-10 sekunder och släpp ut. Upprepa för 12-15 reps.

Musklerna arbetade: Core

9. Sittpressa

För att starta toning, pressa skinkorna, håll i 5-10 sekunder och släpp ut. Detta kan göras stående eller sittande. Upprepa tills glutesdäcken.

Musklerna arbetade: Glutes

10. Skruva av det

Lyft båda axlarna mot öronen, håll i fem sekunder och slappna av. Upprepa för 15 reps. Prova att hålla ett pappers- eller vattenflaska i varje hand för att lägga till ännu svårare för detta drag.

Musklerna fungerade: Trapezius

11. Tånen tippar

Tryck på tårna på golvet under ditt skrivbord - desto snabbare desto bättre. Du kan lägga lite svårighet genom att stå framför en korg och lyfta benen för att knacka på tårna på kanten, växlande fötter. Det är ett bra sätt att få blodet att flyta!

Musklerna arbetade: Kalvar

12. Sitta och sträcka

När du sitter, förläng dina ben och nå dina händer mot tårna. Gör detta i 20 sekunder för en bra kroppssträcka.

Musklerna fungerade: Hamstrings

13. Trappa till (fitness) himlen

Den här är enkel: ta trappan! Ta två i taget för att göra det ännu mer träning. Som en allmän regel, försök gå upp och gå runt kontoret när du får chansen hela dagen. Istället för att skicka det mailet, säg det själv.

Musklerna fungerade: Quads

14. Medan du väntar

Stå med fötterna axelbredd från varandra, tryck upp på dina tårstor, paus på toppen och sedan nedåt ner. Upprepa för tre uppsättningar av 12-15 reps. Prova att höja bara ett ben i taget för en hårdare träning.

Musklerna arbetade: Kalvar

Från: Cosmopolitan UK

Läkares Råd