skönhet

13 av de bästa budget hudvård köper


skönhet 13 av de bästa budget hudvård köper
Anonim

Du behöver inte djupa fickor för att ta hand om din hud. Vi frågade experterna för deras favorit hudvård på en liten budget och om prisvärda skönhetsprodukter kan vara lika bra som dyrare.

Hudvård behöver inte vara dyrt att arbeta

"Mycket av pengarna du spenderar på dyrare produkter går till etiketten, förpackningen och marknadsföringskostnaderna", säger konsultdermatologen Anjali Mahto i Cadogan Clinic.

Förstå ingredienslistan

"Det är det som de flesta av oss ignorerar, men nyckeln till att köpa god hudvård av hög kvalitet (på vilken budget som helst) är ingredienslistan och de åtgärder som ingredienserna har på huden. När du väl vet din hudtyp och vad du behöver kan du utbilda dig själv om etiketter och ingredienser, "förklarar Mahto.

Checklista klar

Anna-Marie Solowij, medgrundare av BeautyMART, går igenom sin checklista för att välja en produkt: "Gillar du produkten, litar du på varumärket, fungerar det för din hud, gör det en skillnad, eller kanske är det något nytt Det är intressant? Det kan vara något du använder varje dag så du måste älska det, som en favorit klädesplagg. Då tar jag hänsyn till kostnaden - är det värt det? "

Kontrollera kvantiteten

Använd samma regler som snabbköpstips Solowij - "kolla priset per vikt, hur mycket kostar du för pengarna?" Liksom många andra konsumtionsvaror är hudvårdsprodukter ofta överpackade för att betona vikten av vad som bara kan vara en liten mängd faktiskt innehåll. "

13 av de bästa budgeten SKINCARE BUYS

1. Weleda Skin Food, £ 10.95

Från mjukgöring av torr hud för att lindra irritationer som dermatit och eksem, älskar fans att byta noter om fördelarna med Weleda Skin Food. "Jag är en stor fan av Weleda och det här är en bra allround fuktkräm. Jag använder bara en liten mängd klappad över huden", säger Solowij.

2. Bioderma Sensibo DS + Lugnande Rensande Creme, £ 13.50

En gelliknande återfuktande kräm som är formulerad för att hålla ansikten sval och lugn samtidigt som den fortsätter irritera i våg. Perfekt för känsliga skinn.

3. La Roche-Posay Anthelios Ultra-Light Sun Cream Fluid SPF 50+, £ 13, 50

Högkvalitativ solskyddsmedel med en liten prislapp. Spreds lätt så ingen täppt porer eller spökliknande rester. Liten nog att dyka upp i din handväska (eller till och med fickan) och speciellt formulerad för hud utsatt för känslighet, solintolerans eller stekad värme. Ett året runt måste-ha.

4. Den vanliga niacinamiden 10% + zink 1%, 5 £ för 30 ml

"Det här är en bra produkt med det aktiva medlet Niacinamid (vitamin B3), vilket är idealiskt för hud som är fet eller fläckig benägen, plus zink som hjälper till att kontrollera sebumaktiviteten", rekommenderar Anjali.

Visa det här inlägget på Instagram

Umm ... det här hände idag ... Det finns nu en shoebox dedikerad till The Ordinary i super kreativa, superlibba i London Shoreditch. Skriv ett foto som du har tagit med vår nya mysiga butik med #deciem #shoebox och visa inlägget till en av oss i affären för 20% rabatt på allt och allt fram till slutet av september. (Nästa stopp är en stor, lång och stygg en: NYC !!!). ❤️

Läkares Råd