kondition

11 av dina bästa gratis träningsalternativ


kondition 11 av dina bästa gratis träningsalternativ

Bästa GRATIS-appen att ladda ner bakgrundsbilder från till iPhones! (Juni 2019).

Anonim

Tids fattig och uttråkad av kö för löpbandet för att få din fitnessfix? Du har kommit till rätt ställe. Om du letar efter att formas på en budget, har du lycka till. Vi har lined upp de senaste och bästa gratisapparna, initiativen och butiksklasserna för att erbjuda dig något för varje månad på året och bortom ...

För klassens älskare

Brittisk militär fitness (BMF)

Vad är det bästa med BMF? Är det så att din första klass är helt fri, eller att det finns något för alla när det gäller intensitet? Ja, du skriker till (lite) och du utför mycket kroppsvikt övningar, och för att bli mycket lerig på en regnig dag, är den rutan definitivt kryssad. Låt inte huvudet gå ut i ny clobber om april duschar prognostiseras. Men det kommer att få dig i form - midjemässigt, träningsrikt och nästan säkert energisnålt. Hitta din närmaste gratis första klass här.

Våra parker

Partnerskap med lokala myndigheter, Our Parks är ett fantastiskt nytt initiativ som ger gratis gruppövningar till Greater London och Bedfordshire, samt erbjuder gratis live-streamade träningspass till alla. Välj mellan yoga, BoxFit eller bootcamp för att starta din dag.

Svettiga Betty i butiksklasser

Oavsett om du gillar Barrecore, en Beyonce-dansklass eller gammaldags kretsar, har Sweaty Bettys rikstäckande erbjudande något för varje tränings smak. Utbudet av lediga tillgängliga i butikskurser är svindlande. Om du besöker klassens hitta sida och inte hittar något lokalt för dig, frukta inte - med sina online-träningsvideor inklusive allt från Sweaty Betty Ballet Bootcamp till deras 31 Days to Fit-program, kommer du inte att lämna dig.

För löpare

sweat

Sweatshop är stolt över sin löpande gemenskap (SRC) - och med rätta. Satsar på att tillhandahålla en stödjande löpande gemenskap till löpare från alla nivåer, Sweatshop är värd för en fri löpande grupp vid varje butik med incitament som erbjuds regelbundna deltagare. Regelbunden närvaro kan tjäna dig allt från en t-shirt till ett nytt par löparskor. Hitta din närmaste körning här.

Parkrun

Åh, Parkrun fenomenet. Spanning fjorton länder över fem kontinenter, Parkrun händelser är bemannade helt av volontärer och alla 5K (och 2K, för juniorerna) är raserna fri att komma in. Om du är ute efter en helghändelse där du kan mäta dina framsteg i de mest mår bra i fitnessmiljöer, är Parkrun den enda för dig. Hitta din lokala körning här.

För den altruistiska tränaren

GoodGym

Om du behöver lite mer incitament än utsikterna att ta allt på stranden för att snedja upp dina tränare, kan GoodGym vara värt att undersöka. GoodGym ger regelbundna övningar tillsammans med aktiviteter för att hjälpa lokala samhällen, särskilt för äldre samhällsdeltagare. En sak är säkert, med studier som visar de fördelar som frivilligt arbete har på både fysisk hälsa - det är kopplat till lägre blodtryck och längre livslängd - såväl som mental hälsa, kommer känslighetsfaktorn för denna träning att vara oöverträffad.

Grönt gym

Förbättra din hälsa och förbättra din miljö: vad tycker du inte om? Kör av Bevarande Volontärer, Green Gym möts en gång i veckan och engagera sig i fysiskt bevarande arbete och trädgårdsarbete. Oxford Brooks University forskning hittade många fördelar från Green Gym deltagande, inklusive en minskning av midje-till-höft-förhållandet under de första tre månaderna, samt en stor stigning i kaloriförbränning med sessioner som överträffade steg aerobics!

För tekniskt kunniga

Saucony Stride Lap App

"Wow" är vår reaktion på Sauconyons senaste erbjudande. Dodgy biomekanik är borta med den här coola nya interaktiva appen som gör allt från att utvärdera din gång för att erbjuda dig en personlig, anpassad daglig rutin för alla dessa irriterande niggles. Physio, löpande tränare och motivator allt-i-ett gör detta till 2017 måste-nedladdningar.

Strava

När det gäller löpning och cykling har Strava sussed. Det sociala nätverket för idrottare, Strava förbinder löpare och cyklister över hela världen och gör att du kan ladda upp varje bit data från din rutt till din hjärtfrekvens. Oavsett om du vill anmäla dig till en utmaning, jämföra dig med din kanadensiska motsvarighet eller helt enkelt lägga upp några vackra bilder på din resa, Strava är fitnessappen för dig.

För hemutövaren

Sworkit

Sworkit är en av våra favorit träningsappar. Deras fria innehåll täcker allt från yoga och pilates till kardio- och styrka, vilket gör dessa rutiner perfekta för den låga underhållsutövaren. Det är ett bra verktyg att använda på språng också - utrustningslöst innehåll är stort och det finns ett stort bibliotek. Bekväma att veta att du kan spendera timmar på din telefon gör något mer produktivt än trålning via sociala medier.

Daglig Yoga

Daglig Yoga erbjuder korta rutiner som du kan bläddra efter mål inklusive estetiska ("slimben" rutin, någon?) Och den sportspecifika, t ex yoga för löpning. Vi älskar variationen och klarheten i den här appen. Definitivt en för den aspirerande yogi att försöka.

Läkares Råd